Kermit o co tam się zakładamy ?:)
bo widziałem że w końcu odwróciłeś kreski i zasięgi poprawnie
ostatnio pisales ze sie nie zakladasz
no ale widzisz co się dzieje AT nie działa
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Ostatnio zmieniony 11 lut 2020, 12:37 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
a wtedy działała? to jak z kierunkowskazem w aucie - działa, nie działa, działa, nie działa
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
a wtedy działała? to jak z kierunkowskazem w aucie - działa, nie działa, działa, nie działa
faktycznie
nie no żartuję... przecież wiesz co robisz nie muszę Cię uczyć
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
rope na m30 mam zas z zoltego na 53
czyli wedle uznania i najpierw fiolet nieb https://iv.pl/image/GrtLhh1
2lki juz trzymam i nie skracam
Kermit, przestawiłeś się z L na Edku i Kablu? Czy trzymasz?
kabla chyba w czwartek juz wylaczylem - pisalem wtedy ze jak do konca dnia nie pojdzie kontra to zamykam bo swieczki tygodniowej juz nie przekreca... obecnie jest trojkat spadkowy wiec jakby wrocili na retest to moze w S wejde najwyzej...mam obecnie wti, usdcad i edka - tyle ze edka bardzo mala pozycje jak na mnie i jesli wyjda powyzej 1.10 to z niej wyskakuje a jesli nie to na 1.0830 grid i kolejny co 100 pipsow az do 1.06
Usdcad tez raczej na realizacji klina sie skonczy na chwile obecna bo tam widze najpierw zejscie maks do 1.3160(moze nawet mniej) a potem nawet 1.36 mozliwe
faktycznie
nie no żartuję... przecież wiesz co robisz nie muszę Cię uczyć
rzuc hasło to "skonsultuje" z kreskami i napisze Ci czy przyjmujemy zakład
rzuc hasło to "skonsultuje" z kreskami i napisze Ci czy przyjmujemy zakład
edek w tym roku 1.13 nigdy
edek w tym roku poniżej 1.00
wybieraj opcję
pepsiak krotko
co najpierw 1,095 czy 1,085 i po robocie bo zaklad prosty i krotki
tamte to za duzo czasu