Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ale dziady jada w dol na tym edku zal patrzec
w takim tempie to do 1,0920 do jutra chyba nie dotra nawet he hwe juz nie wspomne o tym 1,0914
Mi jakos nic nie przeszkadza w patrzeniu ---
doktorek
u mnie bylo 1,0928 to przy dt swiezaka tp wywalone i strata
takze w punkt nie trafiles a o to szło
nie stanie na 1,0914 to pivoty przestrzelone ha haaaaaaaaaaaaa
widziales jak na sp500 navik trafia w punkt
to tylko tak sie gra
Ostatnio zmieniony 10 lut 2020, 16:03 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
na dolcu sycze juz sss
na edku mam kolejna oczekujaca na 21
usdpln potencjalny podwojny szczyt h1, h4 i dywergencja na h1
ale dziady jada w dol na tym edku zal patrzec
w takim tempie to do 1,0920 do jutra chyba nie dotra nawet he hwe juz nie wspomne o tym 1,0914
Mi jakos nic nie przeszkadza w patrzeniu ---
doktorek
u mnie bylo 1,0928 to przy dt swiezaka tp wywalone i strata
takze w punkt nie trafiles a o to szło
nie stanie na 1,0914 to pivoty przestrzelone ha haaaaaaaaaaaaa
widziales jak na sp500 navik trafia w punkt
to tylko tak sie gra
Baxik mylisz sie Ja nie musze trafiac w punkt wazne ze na ruchach w ostatnich dniach ZAROBILEM .Ponial
G/A, G/C dzisiejszy range ponad 100p, Kabel 65
No panie...
Panie mój drogi... ja nie wszystko gram ;/
ale to nie o edku akurat bo on to wiadomo, ale np. indeksy słabizna ;/;/
jakoś tak ostatnio słabizna ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!