Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
No to pendolino sie dzis wykoleilo zamykam S na kablu bo mnie suszy a pic sie chce , nie wiem jak Wy Waryjaty ale ja ide dzis chlac ppzdruffki Od Waryjata dla Wariatuff
Pchać Panowie pchać .Kotleciki smakują
Edek samoistnie przejedzie poza opór.
Stary numer jak swiat
Według zasady nastąpi realizacja zysków
i edek pójdzie do oporu w górę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Pchać Panowie pchać .Kotleciki smakują
Edek samoistnie przejedzie poza opór.
Stary numer jak swiat
Według zasady nastąpi realizacja zysków
i edek pójdzie do oporu w górę
Wszedłem w L na wsparciu na kangurze, tylko nie wiem czy oni go nie przebili, stestowali od dołu i dalej nie pójdą w dół. Gra kotos, mógłby wrzucić jakiś wykres?
Wszedłem w L na wsparciu na kangurze, tylko nie wiem czy oni go nie przebili, stestowali od dołu i dalej nie pójdą w dół. Gra kotos, mógłby wrzucić jakiś wykres?
a masz dzieciaku, L co mi tam, tylko pacz żeby nie wyrzuciło z wagonu
Panowie Long-rowie nie trzeba nic robić samo się zrobi .
Jeść pic i popuszczać pasa .No i oczywiście chwalić kotleciki