DayTrading: Piątek 07.02.2020
Re: DayTrading: Piątek 07.02.2020
Wycofałem się z L na złocie ze strata , bo nie ma odpowiedniej reakcji. Powinni to juz wywalic do góry przy takim ruchu indeksów. nie wiem czy to opóźnione czy po prostu nie ma popytu bo cos knuja.. Na SP na H1 świeczka daje sygnał do spadków..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Pusty nie pojedzie .Wszyscy jadą drezyną na drewnianych kołkach
i wpierdzielają łososia z rtęcią
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
PENDOLINO CZEKA
a tu info
a tu info
a wy dalej na drezyniePrawie jedna czwarta firm amerykańskich w Chinach odnotowuje spadek przychodów o co najmniej 16% w 2020 r. Z powodu wybuchu koronawirusa, poinformował w piątek Reuters, powołując się na ankietę przeprowadzoną przez Amerykańską Izbę Handlową w Szanghaju.
Jak wynika z badania, ponad 20% firm spodziewa się spadku przychodów o 11-15%, podczas gdy 13% respondentów widzi „bardzo niewielki lub żaden wpływ” wirusa.
„16% respondentów spodziewało się, że produkt krajowy brutto (PKB) Chin spadnie o ponad 2% z powodu wybuchu epidemii” - dodał Reuters.
W piątek nastrój na rynku jest kwaśny
W piątek przepływy ryzyka nadal dominują na rynkach. Na dzień dzisiejszy rentowność 10-letnich amerykańskich obligacji skarbowych spadła o 3% w ciągu dnia, podczas gdy kontrakty terminowe S&P 500 kasowały 0,35%.

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
pozycje
mam s na DOLCU i L ROPA FRYCEK EDEK
dobrze ze rano te rope zgasilem na zarobku git git
bo dzis to samo co wczoraj czyli raniutko w gore potem juz w dol
machery moga wykonczyc tym wachlowaniem
mam s na DOLCU i L ROPA FRYCEK EDEK
dobrze ze rano te rope zgasilem na zarobku git git
bo dzis to samo co wczoraj czyli raniutko w gore potem juz w dol
machery moga wykonczyc tym wachlowaniem
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
grubsze sa niepotrzebne. Te pokazane wczoraj wystarcza bo rynek jest dla cierpliwych. Zreszta czy ja to musze "gazownikowi" tłumaczyc?

https://www.tradingview.com/x/tP4WTRZ3/
ale najwazniejszy jest index dolara i to jaka bedzie dzis na nim reakcja IMO
https://www.tradingview.com/x/uyQ0vzVF/
nie bede zaskoczony taka sytuacja ze dane beda dobre a dolar i tak sie z...bie na pysk
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Żabciu ja tak bardziej pół żartem pół serio do Ciebie o te kreskiKermit pisze: ↑07 lut 2020, 12:29grubsze sa niepotrzebne. Te pokazane wczoraj wystarcza bo rynek jest dla cierpliwych. Zreszta czy ja to musze "gazownikowi" tłumaczyc?![]()
wiesz jak jest
https://www.tradingview.com/x/tP4WTRZ3/
ale najwazniejszy jest index dolara i to jaka bedzie dzis na nim reakcja IMO
https://www.tradingview.com/x/uyQ0vzVF/
nie bede zaskoczony taka sytuacja ze dane beda dobre a dolar i tak sie z...bie na pysk

wiadomo jak jest ....
dzisiaj coś widać co jest oczywiste a zaraz Trumpek walnie Twitta i już nic nie jest jasne
no gazownik czeka i czeka ....
może za rok

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
cos takiego jak ponizej najbardziej by mi podchodzilo jako scenariusz bazowy, ale martwi mnie ten natgas z flaga (klinem) pod spadki na h1 wiec nie wiem czy ropa sie wczesniej nie zrabie w dol. Chyba ze gaz poczeka do poniedzialku
https://www.tradingview.com/x/EfASUzum/
To dla tych co na drezynie
EUR / USD pozostaje w defensywie poniżej kluczowego poziomu 1,10.
Dalsze minusy ujawniają najniższy poziom w 2019 r. Na poziomie 1,0879.
Kursy EUR / USD przyspieszyły pod koniec tygodnia po przekonującej jak dotąd przerwie
poniżej 1,10, osiągając nowe roczne maksima w przedziale 1,0950 / 45.
Rosnące zainteresowanie sprzedażą otworzyło drzwi do potencjalnej wizyty na najniższym
poziomie w 2019 r. Na poziomie 1,0879 odnotowanym 1 października.
Na szerszym obrazie, podczas gdy poniżej 55-dniowego SMA, dziś jest 1,1086,
dalsze minusy powinny pozostać na kartach.
Spoko Cugan SSSSS sa zabezpieczone --czesc zamknalem 1,0958cugan pisze: ↑07 lut 2020, 12:49To dla tych co na drezynieEUR / USD pozostaje w defensywie poniżej kluczowego poziomu 1,10.
Dalsze minusy ujawniają najniższy poziom w 2019 r. Na poziomie 1,0879.
Kursy EUR / USD przyspieszyły pod koniec tygodnia po przekonującej jak dotąd przerwie
poniżej 1,10, osiągając nowe roczne maksima w przedziale 1,0950 / 45.
Rosnące zainteresowanie sprzedażą otworzyło drzwi do potencjalnej wizyty na najniższym
poziomie w 2019 r. Na poziomie 1,0879 odnotowanym 1 października.
Na szerszym obrazie, podczas gdy poniżej 55-dniowego SMA, dziś jest 1,1086,
dalsze minusy powinny pozostać na kartach.