dobrze ze choc tego frycka z rana zgasilem tylko nie wiem czemu rope zostawilem
i teraz patrze ja se dziady korekte robia
musze sie oduczyc tego zostawiania ztraznika gdy juz jest super zysk
mam lke z 49,4 i bez sensu trzymanka zamias rano BP

dobrze ze choc tego frycka z rana zgasilem tylko nie wiem czemu rope zostawilem
tam jest caly czas retest jeszcze wybitego kanalu wiec troche inaczej dol bedzie wygladal (klin sie rysuje) ale cel w okolicach 52,80-53$ ten sam jeszcze. Potem zjazd do strefy 48-49$ o ktorej wspominalem w tym tygodniu (dolna banda flagi z wykresu tygodniowego i linia trendu tygodniowa) i dopiero mozliwe potezne odbicie w gore. Okolo 19 po zamknieciu dwoch swiec wrzuce na h4, bo tam lepiej bedzie widac, kluczowe poziomy.XAB pisze: 06 lut 2020, 14:15dobrze ze choc tego frycka z rana zgasilem tylko nie wiem czemu rope zostawilem
mam lke z 49,4 i bez sensu trzymanka zamias rano BP![]()
a nie czasem tak
Jak sobie pościelisz tak sie wyśpisz.
https://www.tradingview.com/x/AM1fbl7Y/
Stary - po lewej stronie wykresu to takie ruchy mozna lapac ze Świezak na demo takich nie wyciagaqduaty pisze: 06 lut 2020, 15:05
Panowie co ta wasza wti odstawia?grając to na S można było zgarnać ponad 1usd już
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXKermit pisze: 06 lut 2020, 14:31tam jest caly czas retest jeszcze wybitego kanalu wiec troche inaczej dol bedzie wygladal (klin sie rysuje) ale cel w okolicach 52,80-53$ ten sam jeszcze. Potem zjazd do strefy 48-49$ o ktorej wspominalem w tym tygodniu (dolna banda flagi z wykresu tygodniowego i linia trendu tygodniowa) i dopiero mozliwe potezne odbicie w gore. Okolo 19 po zamknieciu dwoch swiec wrzuce na h4, bo tam lepiej bedzie widac, kluczowe poziomy.XAB pisze: 06 lut 2020, 14:15dobrze ze choc tego frycka z rana zgasilem tylko nie wiem czemu rope zostawilem
mam lke z 49,4 i bez sensu trzymanka zamias rano BP![]()
Obecnie zejscie ponizej 50 neguje ten cel na 53 i wtedy lecimy na 48-49 juz w tym ruchu IMO
Mam nadzieje ze dadza w okolicach 52,80 złapac S