pepsiak co nic nie buczysz
trawe zima kosisz czy ciebie KOSZĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄAAAAAAAAA
bo na edku to chyba nie zarabiasz https://iv.pl/image/GrrDBSd
bo ja skracam sracam juz mi rece opadaja od poludnia i dopiero mam teraz na malym plusie edka to ty tak nie grasz przeciez
Ostatnio zmieniony 04 lut 2020, 18:41 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Muszą gdzies tu odbić.. to przecież strefa zakupów była..
Ile ty masz tych eLek na złocie? 60?
I minus 10usd? o stary..
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
edek sie IMO kapitalnie rozrysował pod dalsze wzrosty. Raczej nie spadnie juz wcale lub bardzo niewiele - rynek zweryfikuje czy mam rację. Niestety teraz nie pokaze bo juz zmykam dziś. Wroce w nocy to postaram sie wrzucic bo bedzie ciekawie jutro i w czwartek IMO. USDCAD tez wreszcie rusza w reakcji na dzienna TL z wczoraj. Tutaj przystanek mozliwy w okolicach 1.3240 i po ewentualnej korekcie dalej w dol
Nie chce nic sugerowac ale powinienem to napisac Ja widze spadki na eur-- usd moze bedzie podbicie w rejon 1,1080 ale nie koniecznie i jesli zlamiemy wczorajsze dolki to powinismy zaliczyc przynajmniej okolice 1,0980 ---Wyjscie powyzej piatkowych szczytow neguje ten scenariusz .Pozdrawiam
edek sie IMO kapitalnie rozrysował pod dalsze wzrosty. Raczej nie spadnie juz wcale lub bardzo niewiele - rynek zweryfikuje czy mam rację. Niestety teraz nie pokaze bo juz zmykam dziś. Wroce w nocy to postaram sie wrzucic bo bedzie ciekawie jutro i w czwartek IMO. USDCAD tez wreszcie rusza w reakcji na dzienna TL z wczoraj. Tutaj przystanek mozliwy w okolicach 1.3240 i po ewentualnej korekcie dalej w dol
Nie chce nic sugerowac ale powinienem to napisac Ja widze spadki na eur-- usd moze bedzie podbicie w rejon 1,1080 ale nie koniecznie i jesli zlamiemy wczorajsze dolki to powinismy zaliczyc przynajmniej okolice 1,0980 ---Wyjscie powyzej piatkowych szczytow neguje ten scenariusz .Pozdrawiam
Sorry Panowie, ale ja tu nie widzę nic co sugerowałoby wzrosty
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
no widać jak te wstążki się sprawdzają, ręce opadają jak na to patrzę ale cóż
Widocznie masz ze wzrokiem kłopoty, ale cóż. PESEL swoje robi.
Misiu kolorowy, od 2 tygodni śledzę co piszesz i wrzucasz tutaj swoje wykresy, KAŻDE wejście w cokolwiek masz w plecy. Nie wiesz co to SL? Uśrednianie stratnych pozycji to samo zło
1. Nie rozumiesz mojej techniki,
2. Ja nie krytykuję twoich metod,
3. Ty nie tykasz mnie,
4. Zrozumiał?
no widać jak te wstążki się sprawdzają, ręce opadają jak na to patrzę ale cóż
Misiu kolorowy, od 2 tygodni śledzę co piszesz i wrzucasz tutaj swoje wykresy, KAŻDE wejście w cokolwiek masz w plecy. Nie wiesz co to SL? Uśrednianie stratnych pozycji to samo zło
Tomasz987654321 - stracił bardzo dużo pieniędzy i pomyślał sobie, że ktoś musi być winny tej sytuacji i ktoś musi za to ponieść odpowiedzialność. Padło na forum, bo w życiu realnym wstyd mu o tym mówić.
Tomasz987654321 - stracił bardzo dużo pieniędzy i pomyślał sobie, że ktoś musi być winny tej sytuacji i ktoś musi za to ponieść odpowiedzialność. Padło na forum, bo w życiu realnym wstyd mu o tym mówić.
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Jest taka funkcja na forum - prywatne wiadomości. Jak chcesz koledze coś napisać to skorzystaj z niej.
Ja nie wstydzę się moich wejść, nawet stratnych w odróżnieniu od innych.