SL stawiasz tam gdzie wszyscy więc... może być bęcKermit pisze: ↑03 lut 2020, 15:41Kabel kolejne L. SL na obydwu na 1.2970. Ryzyko na całości połowę zysku jaki kabel dał w tamtym tygodniu. Jakoś mi to bardziej na promocję wygląda i cofnięcie w związku z wyciekiem info przed danymi w tamtym tygodniu. Ktoś sobie cenę imo cofnął żeby dobrze wejść. Ale zobaczymy czy mam rację czy odbiora cześć zysku jednak
DayTrading: Poniedziałek 03.02.2020
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Poniedziałek 03.02.2020
Jutro w nocy 4.30 stopy procentowe w Australii i oświadczenie. Jak myślicie, jaki to może mieć wpływ na AUDUSD?
PiS forever
Martwi mnie ta świeczka dzienna na kablu, przysłonił już prawie 2 wcześniejsze wzrostowe. Nie wróży to dobrze dla elkowiczów.
Jak póśc wsparcie to gdzie następny przystanek 1,22?
Jak póśc wsparcie to gdzie następny przystanek 1,22?
Ostatnio zmieniony 03 lut 2020, 19:38 przez Sinus, łącznie zmieniany 1 raz.
PiS forever
-
- Gaduła
bec moze byc zawsze niezaleznie gdzie jest SL

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ocena sytuacji .To co pokazałem to jest 1/2 drogi spadku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
IMO jutro edek wychyli sie powyzej 1.11 zgodnie z tym co pisalem w piatek. 1.1062 odklepane (nawet nizej zeszli), teraz ruch w gore i potem ewentualnie jeszcze jeden test 1.1025. Dzisiejsza świeca dzienna z cieniem od dołu ma korekcyjny jak narazie charakter w stosunku do świecy piatkowej

Ostatnio zmieniony 03 lut 2020, 20:25 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
Tygodniówka jest ważna . Powinni w tym tygodniu wybić dołek .Kermit pisze: ↑03 lut 2020, 19:57IMO jutro edek wychyli sie powyzej 1.11 zgodnie z tym co pisalem wpiatek. 1.1062 odklepane (nawet nizej zeszli), teraz ruch w gore i potem ewentualnie jeszcze jeden test 1.1025. Dzisiejsza świeca dzienna z cieniem od dołu ma korekcyjny jak narazie charakter w stosunku do świecy piatkowej![]()
I wywalić LAPMĘ w górę. Na W1 zrobi się krzyz harami a to oczywisty
sygnał do zmiany trendu bez potwierdzenia.

Twierdze jednak ze dołek na poziomie 1,096 to nie
jest ostateczny dołek.To ze pojawiła się świeca z cieniem na D1
może oznaczać harami bessy .Ono jednak wymaga potwierdzenia
Dodam więcej układ jest podobny do mini korekty z września 2008.
Miała być korekta a była totalna zwała
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
BEMOWOBemowo1 pisze: ↑03 lut 2020, 19:16Mogliby jeszcze trochę pocisnąćGotti pisze: ↑03 lut 2020, 19:1123% przecena WTI od szczytu w styczniu 2020r.![]()
post969524.html#p969524
USDCAD zreazlizowane.
post968782.html#p968782
Czas się odwracać w najbliższych dniach, czyli S na UC i L na ropie, bo OPEC już pewnie korci żeby coś zamieszac.
normalnie to mogliby podbic ciut jeszcze i pod to tez gram i dopiero konczyc
tak jak to widac u ciebie
teraz to tak zejscie do 49,6 i podbicie to by bylo wzorcowe tzn tak mam z kresek