Dobre dane ze Stanów, może mieć wpływ na KablaKermit pisze: ↑03 lut 2020, 15:41Kabel kolejne L. SL na obydwu na 1.2970. Ryzyko na całości połowę zysku jaki kabel dał w tamtym tygodniu. Jakoś mi to bardziej na promocję wygląda i cofnięcie w związku z wyciekiem info przed danymi w tamtym tygodniu. Ktoś sobie cenę imo cofnął żeby dobrze wejść. Ale zobaczymy czy mam rację czy odbiora cześć zysku jednak
DayTrading: Poniedziałek 03.02.2020
Re: DayTrading: Poniedziałek 03.02.2020
PiS forever
Dolar rośnie,
Gaz tanieje,
Co sie kuna tutaj dzieje ?
Gaz tanieje,
Co sie kuna tutaj dzieje ?
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Planowałem na tym budować grida L od 1.80 ale jak zobaczyłem że na tygodniowym nawet 1.17 możliwe to odpuściłem.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Powiem Ci, że śledzę z wielką ciekawością aczkolwiek bez wypieków na twarzy bo:
- jest tani
- zajmuje mało miejsca, depo oczywiście mam na myśli
- i jest tani
Jeżeli spadnie do takich poziomów jak piszesz z chęcią dokupię A min. tf to d1.
Ostatnio zmieniony 03 lut 2020, 17:28 przez zakaven, łącznie zmieniany 1 raz.
ropa wti
grzeczne grubasy sluchaja sie he hwe
https://iv.pl/image/GrrE5hT
zaczynam powoli o lce myslec lun bardzo szybko
grzeczne grubasy sluchaja sie he hwe
https://iv.pl/image/GrrE5hT
zaczynam powoli o lce myslec lun bardzo szybko
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora