JForex

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator
Posty: 9318
Rejestracja: 22 wrz 2006, 22:10
Lokalizacja: Trójmiasto
Kontakt:

Re: JForex

Nieprzeczytany post autor: raposo » 31 sty 2020, 13:50

No z tego co piszą to automaty nie są dozwolone na akcjach US, a Ty próbujesz go odpalić na Tesli... ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 5.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak
Posty: 6586
Rejestracja: 23 gru 2011, 09:49

Re: JForex

Nieprzeczytany post autor: PipsKong » 31 sty 2020, 14:14

raposo pisze:
31 sty 2020, 13:50
No z tego co piszą to automaty nie są dozwolone na akcjach US, a Ty próbujesz go odpalić na Tesli... ;)
no właśnie nie mam tesli ;[
miałem tylko odpalony wykres Tesli
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator
Posty: 9318
Rejestracja: 22 wrz 2006, 22:10
Lokalizacja: Trójmiasto
Kontakt:

Re: JForex

Nieprzeczytany post autor: raposo » 31 sty 2020, 14:23

PipsKong pisze:
31 sty 2020, 14:14
raposo pisze:
31 sty 2020, 13:50
No z tego co piszą to automaty nie są dozwolone na akcjach US, a Ty próbujesz go odpalić na Tesli... ;)
no właśnie nie mam tesli ;[
miałem tylko odpalony wykres Tesli
To wyczyść wykresy, bo może gdzieś w pamięci taką informację przechowuje.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 5.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak
Posty: 6586
Rejestracja: 23 gru 2011, 09:49

Re: JForex

Nieprzeczytany post autor: PipsKong » 31 sty 2020, 14:45

wyczyściłem, nadal nic ;/
ok poczekam do poniedziałku , może samo przejdzie ;)
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak
Posty: 6586
Rejestracja: 23 gru 2011, 09:49

Re: JForex

Nieprzeczytany post autor: PipsKong » 03 lut 2020, 13:04

można jakoś zresetować platformę ??? W sensie wyczyścić wszystko co tam sobie ona zapisuje ??
jeżeli tak to jak ??
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator
Posty: 9318
Rejestracja: 22 wrz 2006, 22:10
Lokalizacja: Trójmiasto
Kontakt:

Re: JForex

Nieprzeczytany post autor: raposo » 03 lut 2020, 13:23

A szukałeś? ;)
Plik -> Obszar roboczy -> Przywróć domyślne.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 5.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak
Posty: 6586
Rejestracja: 23 gru 2011, 09:49

Re: JForex

Nieprzeczytany post autor: PipsKong » 03 lut 2020, 14:04

raposo pisze:
03 lut 2020, 13:23
A szukałeś? ;)
Plik -> Obszar roboczy -> Przywróć domyślne.
szukałem, ale bym nie znalazł ;/
dzięki ;]
p.s. robot działa ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

ODPOWIEDZ