Stomper
Po włączeniu włącz strategię, przyciskam prawym myszy na skrypt stomper i zastosuj na wykresie, na paręnaście sekund pojawia sie prawidłowy opis: jaki broker, jaki rachunek i stan, a potem to znika i nie wiem, czy to jest prawidłowe. Jak się po całej nocy okazało, nie zawarł żadnej transakcji.ziemson pisze:Co znaczy "wyrzucało"?
Please o pomoc

O matko i córko, już działa.

Problem w tym, że to nie skrypt a EAEdith pisze: Po włączeniu włącz strategię, przyciskam prawym myszy na skrypt stomper i zastosuj na wykresie, na paręnaście sekund pojawia sie prawidłowy opis: jaki broker, jaki rachunek i stan, a potem to znika i nie wiem, czy to jest prawidłowe. Jak się po całej nocy okazało, nie zawarł żadnej transakcji.
Please o pomoc

Wrzucasz go do katalogu z MT4\experts i wtedy masz "Dodaj do wykresu".
Jak pojawiła się uśmiechnięta buźka w prawym górnym rogu wykresu tzn. ze jest OK.
Pamiętaj w ogólnych ustawieniach zaznaczyć "Umożliw handel".
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dziękuję bardzo uprzejmie za pomoc.raposo pisze:Problem w tym, że to nie skrypt a EAEdith pisze: Po włączeniu włącz strategię, przyciskam prawym myszy na skrypt stomper i zastosuj na wykresie, na paręnaście sekund pojawia sie prawidłowy opis: jaki broker, jaki rachunek i stan, a potem to znika i nie wiem, czy to jest prawidłowe. Jak się po całej nocy okazało, nie zawarł żadnej transakcji.
Please o pomoc.
Wrzucasz go do katalogu z MT4\experts i wtedy masz "Dodaj do wykresu".
Jak pojawiła się uśmiechnięta buźka w prawym górnym rogu wykresu tzn. ze jest OK.
Pamiętaj w ogólnych ustawieniach zaznaczyć "Umożliw handel".