Otwórz kolejne konto !
Świeżak No 2
I czaruj na forum !
Otwórz kolejne konto !
pisałem ci kiedyś graj max . 1 lot ........ja gram 0,5 lota i nie mam problemuŚwieżak44 pisze: ↑31 sty 2020, 21:10-40% na kontach DT. Jak nie idzie to nie idzie.. nie ma co zwiększać pozycji. Dziwne nie szło od rana do wieczora.. Pare trejdów udanych, ale jak zwiększyłem pozycje do 40lotów to szybko popłynąłem.. Nie szło, chciałem szybko odrobić.Konto long term nie ruszone.
Będzie odrodzenieTolmon_Nika pisze: ↑31 sty 2020, 21:34pisałem ci kiedyś graj max . 1 lot ........ja gram 0,5 lota i nie mam problemuŚwieżak44 pisze: ↑31 sty 2020, 21:10-40% na kontach DT. Jak nie idzie to nie idzie.. nie ma co zwiększać pozycji. Dziwne nie szło od rana do wieczora.. Pare trejdów udanych, ale jak zwiększyłem pozycje do 40lotów to szybko popłynąłem.. Nie szło, chciałem szybko odrobić.Konto long term nie ruszone.
![]()
pokażę to o czym ci pisałem dzisiaj indexy : powodzeniaŚwieżak44 pisze: ↑31 sty 2020, 21:39Spokojnie. -40% to nie koniec kont. Odrobi się. To w sumie efekt frustracji przez cały dzień grania, bo cały dzień na minusie, do wieczora było -7%-10% na kontach DT czyli jeszcze w normie. No , ale i w pewnym momencie mnie ponisło , zwiększyłem loty. Straty trzymałem.. zyski ciąłem czyli tak jak kiedyś, jak kasowałem konto za kontem. Fakt, setupy jakoś mi nie wchodziły cały dzień, dziwnie wykres chodził, świeczki myliły.. nie dawało się grac.. Fatalnie wyszło -40% na koniec na obu..
Ja. Raczej. Chyba.
Zostawiam pewnie ze tak z poziomu 1,01
wszystko pozamykane i spokoj jutro koszykowka start lublin king szczecin --- .Pozdrawiam wiecej odpoczywac