JA EDKA ZGASILEM BO TO ROBI SIE NUDNE
BP
przewaznie jak gasze to szybciej w gore idzie wiec PANY ZARABIAC he hwe
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
wti h4 - spodziewam się kilkutygodniowej korekty. SL dla takiego scenariusza na 50$ bo wybicie tego poziomu sprowadzi IMO cene ponizej 40$ https://www.tradingview.com/x/ORNp29A3/
Ostatnio zmieniony 30 sty 2020, 13:59 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Impuls był na tyle silny (H1), że pokonał wszystkie taśmy, stąd jest po długiej stronie mocy, na m30 jeszcze nie.
Interwał H4 - tu będę wiedział co dalej dopiero po 16.
Do tego czasu mogę zakładać, że ruch up to ściema.
Ostatnio zmieniony 30 sty 2020, 14:09 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.