musza dzien zamknac powyzej 1.1027 żeby z tego romansu były ładne dzieci
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
spokojnie i cierpliwie - kierunek sie zgadza to i dynamika sie pojawi na koniec miesiaca
Zakładam, że wiesz, że jutro/pojutrze koniec tygodnia i miesiąca.
Ja już nie wierzę w ruch do końca stycznia. Będziemy się bujać.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Edek raczej będzie walczyć aby nie zamknąć się poniżej 1.10 , 1.103 to jak do nieba dla Edka dziś
zamniecie ponizej nie przekresla wzrostow - po prostu gdyby zamkneli sie powyzej 1.1027 to byloby łatwo, miło i przyjemnie jutro, a tak dzieci moga troche rozrabiac
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ale na 1.099 ma wsparcie.. jak skończą niżej to może kolejne meegaaa 15pipsow w dół jutro
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
edek h4 - dywergencja, trojkat rozszerzajacy, zwierzak, wsparcie poziome - nazbierało się tego. Maja co łamac, ale i od czego sie odbić https://www.tradingview.com/x/dAzbKA7T/