fanatyk lego?
DayTrading: Poniedziałek 27.01.2020
Re: DayTrading: Poniedziałek 27.01.2020
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
gaz stabilnie i wszystko pod kontrolą
na DAX +20 K i na US500 + 66 K
Żabciu
Lego też lubię
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
peps no to graty mnie dax tez w sumie wyszedl ladnie ale pewnie czytasz
za to rope a to o tym eot
teraz skracalem na wykres na sile i mam 4 lki ale strata tez
a o glownym to nawet nie pisze bo tam dalej masakra
tam mam srednia wyzej 54 jeszcze takze z tydzien bujania
jak nie spadnie sporo wiecej
tam mam srednia wyzej 54 jeszcze takze z tydzien bujania
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
też mam lekko ropę ;/ też na minusieXAB pisze: 27 sty 2020, 12:48 peps no to graty mnie dax tez w sumie wyszedl ladnie ale pewnie czytasz
tam mam srednia wyzej 54 jeszcze takze z tydzien bujania![]()
jak nie spadnie sporo wiecej
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
ropa tak mi rysuje i jesli wyjde na jakims podbiciu to taczej odpuszcze bo o wzrostach na razie chyba nada zapomniec
https://iv.pl/image/GriPBwO
na glownym jest zdec gorzej czyli razy 4 lub moze 5 minus
https://iv.pl/image/GriPBwO
na glownym jest zdec gorzej czyli razy 4 lub moze 5 minus
Wiesz, tak oglądałem prognozę długoterminową dla Polski/Europy i ma nie być zimy u nas. Taki układ zimy powoduje, że wtedy mróz jest w Ameryce Północnej. W związku z tym może amerykańce trochę dadzą w palnik.
Oby ci się udało.
86 klocków - ty to masz organizm. Nawet jak złapałem rota wirusa to tylu nie walnąłem. Podziwiam cię
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Czy ktoś zainteresowany zakupem Chińskiego indeksu na Onadzie tylko -6% teraz, w nocy za mało spadli. US500 dziś na spokojnie na S branych od 3265 i wyżej jak by atakowali nie powinno się stracić.
spokojnie, co do gazu to mam czaskrab29 pisze: 27 sty 2020, 13:25
Wiesz, tak oglądałem prognozę długoterminową dla Polski/Europy i ma nie być zimy u nas. Taki układ zimy powoduje, że wtedy mróz jest w Ameryce Północnej. W związku z tym może amerykańce trochę dadzą w palnik.![]()
Oby ci się udało.
86 klocków - ty to masz organizm. Nawet jak złapałem rota wirusa to tylu nie walnąłem. Podziwiam cię![]()
![]()
no 86 klocków to już fajna dniówka
z kibelka nie wychodzę
-
Tolmon_Nika
- Maniak

S&P500 "klocki" to dla dzieci czy możesz w pkt. lub pipkach
oczywiście nic nie musisz
Ostatnio zmieniony 27 sty 2020, 14:13 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 1 raz.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
a proszę bardzo
tak to wygląda
ceny otwarć i zamknięć
ale US 500 był uśredniany więc ta cena otwarcia to już jest po uśrednieniu , a sprzedawałem te największe po 3330 i chyba 3310
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.