Tego dnia rynek 1,24 wypierdziel na 1,3 w jedno popołudnie 600 pipek
dlatego z 1.07 poleci na 1.16 tez dosc dynamicznie... a to 900 pipsów i nie jeden od 1.10 bedzie zaklinal spadki. A teraz jakby ruszyli z 1.11 na 1.16 to poczatkujacy da rade przetrzymac jak pod prad wejdzie powiedzmy po 1.13 czy 1.14. Ruch przy zmianie trendu lub dlugoterminowej korekcie IMO musi byc jednostajny z niewielkimi korektami i na tyle duży zeby depozyty w szwach popekaly. A potem po ruchu na 900 pipsow konsola na 200-300 pipsow przez kwartał zeby Ci co złapia po 1.10 czy po 1.11 nie wyszli z tego za szybko.
Zwykle jak pletli bossowie z EBC to edek spadał
teraz myślę ze będzie odwrotnie
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
No na pewno .
Chyba w kinie .
Uprzedzam delikatnie przed czymś
w co nikt nie wierzy
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
No na pewno .
Chyba w kinie .
w co nikt nie wierzy
Cugan tak sledziłem ten wątek -1,18
korekta czego?, jakiego ruchu miała by dotyczyć?
Bo można tam korekt doszukiwac sie wielu
aby nie wyszło jak w jednej analizie ze ma dotyczyć okresu !! podkreślam nie ceny
3 letniego
Ostatnio zmieniony 22 sty 2020, 21:11 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
No na pewno .
Chyba w kinie .
w co nikt nie wierzy
aby nie wyszło jak w jednej analizie ze ma dotyczyć okresu !! podkreślam nie ceny
3 letniego
No ostatnia korekta była w 2017 poprzednie w 2012 ,2010, 2008 . Nie wiem w czym problem.
Masz jakiś pogląd to się wypowiedz
No na pewno .
Chyba w kinie .
w co nikt nie wierzy
3 letniego
No ostatnia korekta była w 2017 poprzednie w 2012 ,2010, 2008 . Nie wiem w czym problem.
Dobrze ze powiedziałeś 2017stycz-2018 luty to ostatnia korekta , tak?
dla ścisłości wykres
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
3 letniego
Dobrze ze powiedziałeś 2017stycz-2018 luty to ostatnia korekta , tak?
dla ścisłości wykres
ok widze że nie masz checi kontynuacji wątku
NP, nara