Edit Tomasz a co z tym GJotem? bo ja tam średnio widze wzrosty.. ale to tylko IMO
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Zamkniecie z.tygodnia 1,10946
dobrze by było dla S
zamkniecie h4 poniżej
zwała do około 1.1070 albo i lepiej
Też uważam bo to (i)ws 3 wiekszej
z pamietnika nawigatora to mam Cugana i takiego T.196407 piszącego o Upln
4,20 ws 5,50 bodajże
ale korona z głowy nie spadła i najważniejsze wymiana opinii była
mysle że Cugan tez pamięta
4,20 na USD/PLN już było a 5,50 może być przed nami .Kto wie ?!
Oceniam ze pejsy pociągną do 1,1070 a Azja kto wie może wypali
prognoza na wczorajsze 1,1040 potem Londyn moze ciąć dalej w dól
a na południe jutro będzie 1,10 .I pozamiatane
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
wsparcie ukosne naruszone na h4 i szybki powrot z formacja odwrocenia na m30. Ja tu spadkow nie widze - raczej ponowny test od gory wsparcia i promocja dla byków chcących spróbować wejśc z ciasnym SL. Wybicie wczorajszego dolka moze dopiero dac paliwo niedzwiedziom i uruchomic lawine. https://www.tradingview.com/x/ZbSm0ov3/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
wsparcie ukosne naruszone na h4 i szybki powrot z formacja odwrocenia na m30. Ja tu spadkow nie widze - raczej ponowny test od gory wsparcia i promocja dla byków chcących spróbować wejśc z ciasnym SL. Wybicie wczorajszego dolka moze dopiero dac paliwo niedzwiedziom i uruchomic lawine. https://www.tradingview.com/x/ZbSm0ov3/
No to popatrzmy na rysunek 1.1040 wchodzi jak nic
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Edit Tomasz a co z tym GJotem? bo ja tam średnio widze wzrosty.. ale to tylko IMO
To z miesiecznego i tygodniowego
a tu DT
To by tłumaczyło czemu ja tego nie widzę
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
I tej wersji się będę trzymał - to nie ja to broker spier.... z pierwszym lutego odmówił współpracy :D
Przyjme btc
Przyjme btc