Ostatnio zmieniony 15 sty 2020, 16:38 przez qduaty, łącznie zmieniany 1 raz.
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Światełka przy powiadomieniach wciąż działają jak coś
wyswieciłem całą moc z navikiem
Ciągnę na energooszczędnym
EURCAD zanegował mi longi na m15 więc tragedii jeszcze nie ma. Udało się przyskalpować z samego dołu 10 pestek. Jebańce trochę mnie zaskoczyli tą dzidą ale patrząc na Brenta który ładnie zmierza do celu - USDCAD nie powinien cisnąć zbyt mocno w dół a może się nawet odwróci.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
czy tylko ja widzę totalno gówno-ruchy na FX czy ktoś widzi inaczej ????
Czy chciałeś powiedzieć że "jeśli zarabianie na rynku staje się łatwe, rynek zachowa się tak, żeby przestało"?
wręcz przeciwnie, bo ja zarabiam na dużych płynnościach, więc dla mnie teraz jest bardzo trudno
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
blędy w zalozeniu zdarzaja sie kazdemu wazne czy umie sie do tego przyznac
a to juz problem co drugiego
ropa wti
mam nadzieje ze maja dosc https://iv.pl/image/GrQoifY
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
blędy w zalozeniu zdarzaja sie kazdemu wazne czy umie sie do tego przyznac
a to juz problem co drugiego
ropa wti
mam nadzieje ze maja dosc https://iv.pl/image/GrQoifY
to juz m30
rozowa obronna pany od ropy
tez zakladalem ze najpierw w gore a oni ni hu hu
Ostatnio zmieniony 15 sty 2020, 16:53 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora