Hellooo, wróciłeś. Powitać wypada. Uzupełnij żurnale bom ciekawy.PipsKong pisze: 15 sty 2020, 11:23 czy tylko ja widzę totalno gówno-ruchy na FX czy ktoś widzi inaczej ????![]()

Hellooo, wróciłeś. Powitać wypada. Uzupełnij żurnale bom ciekawy.PipsKong pisze: 15 sty 2020, 11:23 czy tylko ja widzę totalno gówno-ruchy na FX czy ktoś widzi inaczej ????![]()
ja tylko na chwilę ....
zawod traderzy mowia zawsze ze styczen to miesiac kiedy rynek nie moze sie zdecydowac czego chcePipsKong pisze: 15 sty 2020, 11:23 czy tylko ja widzę totalno gówno-ruchy na FX czy ktoś widzi inaczej ????![]()
gaz to gaz ;] cza czekać i koniec ;]
Anomalia pisze: 15 sty 2020, 10:59Świeżak44 pisze:8, ale jestem rozwinięty ponad wiek..dobryfxplayer pisze: Świeżak. Ile ty masz lat? Ale tak spokojnie tylko się pytam bez obrazy...![]()
![]()
A spadku w dół sie nie boi???? OB spadkowe jest..i jakby działa. Ja bym zamknął. Tym bardziej, że jak Tomasz pokazywał na W1 mamy ogromny "nagrobek" na złocie.. nie za ciekawie dla wzrostów.krab29 pisze: 15 sty 2020, 10:55 Świeżak u mnie na tę chwilę złotko up od wczoraj od 20. Otworzyłem i trzymam i nic nie robię.
DAX trochę za trudny dla mnie - raz widzę up, raz down, teraz niby S od wczoraj, ale bez pozycji bo tego nie mogę rozkimać co i jak i z kim.
3maj się. Więcej luzu
czyli wiesz co i jakŚwieżak44 pisze: 15 sty 2020, 11:49 czyli indeksy muszą iść w góre.. ale poczekam na jasny sygnał, bo to i tak duży ruch będzie.