a spytajcie sie go o to, jak poszlo mu prowadzenie cudzych kont, ile kasy zarobil lub umoczyl kilka lat temu i dlaczego starzy userzy nie maja do niego szacunku a admin wywalil go z tego forum

i na M15 ,,wymiędlili,,XAB pisze: ↑06 sty 2020, 13:09szuli o ropie
ja juz zakladam na terminowce koniec wzrostow
takze wez sobie to pod uwage
uwazam ze to co bylo to byl szczyt i teraz najwyzej podejscie w kier szczyt lub spadki
tu na wykresowym to mam 1ske ale to tylko do pokazywanek tu na forumwykresy ja jestem na ssss
tak samo na daxie dalej ski mam
Ja bym zgłosił do KNF.jędrula pisze: ↑06 sty 2020, 13:24Atlanticos to zwykly lamusZmienil nick, siedzi tu i godzinami probuje wam wmowic ze jego systemy (usrednianie, przesuwanie sl-a, "hedgowanie") sa zajebiste. Setki pips w plecy i zycie nadzieja zeby wyjsc na breakeven lub malym zysku i oglosic sukces
![]()
a spytajcie sie go o to, jak poszlo mu prowadzenie cudzych kont, ile kasy zarobil lub umoczyl kilka lat temu i dlaczego starzy userzy nie maja do niego szacunku a admin wywalil go z tego forum) tak tak Maruś.. przyznaj sie
i przestan juz uprawiac ten self-promoting marketing na tym forum, influencerze
![]()
XAB pisze: ↑06 sty 2020, 13:26pytanie do KERMITA
na ktorej przystawce serwujesz 1,07 na tym edku i na kiedy ten przysmak
bo ja krna czytam co piszesz i jakos nie zauwazylem
buchachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
edek na 4h
na chile obecna na mojej projekcji mamy piekny bialo czerw
i poki wyjscia z liniii niet to kierunku zmiany tez niet![]()
to h4
https://iv.pl/image/Gr1nnC7
a to m10
https://iv.pl/image/Gr1nHIO
We wrześniu miało być 9800
Ok, dzięki.
I kto to pisze? BAX z Bankiera. OMGXAB pisze: ↑06 sty 2020, 13:43kermit wiesz ja cale zycie odkad pisalem mialem podobne teksty przyglupow
dlatego mnie to tylko smiesza
takze spoko oni swoje a my robmy tu swoje
i proponuje by blondi jaakis oddzial w stylu dawnego ormo zalozyl moze choc tu
nim sie zacznie l,,,zyc 3 naraz jednym miejscu to proste skojarzenie
bo bedzie mial choc jakies normalne zajecie ktore mu pasuje i do ktorego sie nadaje
bo o reszcie to juz nawet szkoda pisac
anomalia na daxie pomylki o 1000 to normalka podobno na CFD takze spoko