i czy to buy i czy sell bez wyjątku
a nawigator tylko pisze tu

Sygnał jest na tych trzech parach. Czas pokaże czy to coś daje czy nie. Pan Kermit dobrze zauważył, że bezpodstawnie przewidujesz moje zachowania. Mam nadzieję, że nie działasz tak na rynku.Cblondyn pisze: ↑23 gru 2019, 09:53Oczywiście, że jedne SL może zaliczyc inne nie. Wszystko zależy od tego w jakim miejscu sa ustawione. TYlko pytanie jest jaki to ma dac efekt? Sugeruje by rozgrywac te parę na której masz wyraźny setup zgodny ze strategią. Bo nie uwierze, że podobny setup wystepuje jednocześnie na kilku parach w doatku ze soba skorelowanych. No chyba, że to jakis sposób uśredniania (dywersyfikacji) ale to na dłuższa mete nic nie daje![]()
TAK, własnie tak mysle ze to zrobia bez nawrotki! bo 20 pkt korekty to musieliby zejść w okolice 3200XAB pisze: ↑23 gru 2019, 09:55NAVIK a myslisz ze zrobia to tak bez korekty bo to 20 pkt przynajmniej ????????
sp500
im wyzej tym moc wieksza
https://iv.pl/image/Grptj4X
DUZYCH strat nie bedzie a tylko chce sprobowac co by bylo gdybym zagral to zalozenie sporo mocniej
To Ty nie do końca mnie zrozumiałeśraptor pisze: ↑23 gru 2019, 09:58Sygnał jest na tych trzech parach. Czas pokaże czy to coś daje czy nie. Pan Kermit dobrze zauważył, że bezpodstawnie przewidujesz moje zachowania. Mam nadzieję, że nie działasz tak na rynku.Cblondyn pisze: ↑23 gru 2019, 09:53Oczywiście, że jedne SL może zaliczyc inne nie. Wszystko zależy od tego w jakim miejscu sa ustawione. TYlko pytanie jest jaki to ma dac efekt? Sugeruje by rozgrywac te parę na której masz wyraźny setup zgodny ze strategią. Bo nie uwierze, że podobny setup wystepuje jednocześnie na kilku parach w doatku ze soba skorelowanych. No chyba, że to jakis sposób uśredniania (dywersyfikacji) ale to na dłuższa mete nic nie daje![]()
ok. jak uważasz, każdy powinien grać wg swoich założen i wizjiXAB pisze: ↑23 gru 2019, 10:19navik 3200 nie koniecznie ale tak do 3230- potem 3210-15 i 325o czy wyzej
w sumie to jest mozliwe a to wystarczy nawet na dobry zysk na ssss
bialy kanal sie klania
https://iv.pl/image/Grpt0qw
zaznaczam moj broker podaje 3 a w porywach nawet 5 pipsow nizej poziom![]()
![]()
![]()