Kermit pisze: 18 gru 2019, 14:38
Kongu. Żeby wygrać trzeba los puścić a nie przyglądać się kuponom innych
wiem, ale ja już swoje w tym roku wygrał ;]
i chcę poczekać na nowy rok żeby wejść w niego z uśmiechem bo w tamtym roku wchodziłem z pełnym pampersem
poza tym nie mam gdzie zagrać takie BTC ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Z Bitkiem sie już polubiliśmy. Pozycje wcześniejsze zabezpieczone na BE, do tego dolozona po 6700 jeszcze polowa tego co wczesniej i tutaj SL nadal 4500. Mysle ze sa szanse ze juz tych poziomow (6400) w najblizszym czasie nie ujrzymy
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Dziękuję, Szuler. Jeszcze w pozycji bo od rana był kocioł nad kocioły dzisiaj. Śniadaniuję.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Świeżak44 pisze: 18 gru 2019, 12:55
Niech zrobie tylko 300% na kontach demo i się przekonamy...
możesz zrobic nawet i milion % - wystarczy ze potem stracisz tylko 100%
Zabawny jesteś, 1mln % - jeszcze napisz że dziennie. Świeżak nic nie ogarniasz. Zwątpiłem w ciebie mistrzu
XAB, Balans - dzięki za ropę. Nawet nie ogarnąłem danych.
3majcie się.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
PipsKong pisze: 18 gru 2019, 13:02
cześć
nie czytam Was
u mnie wszystko okey ;]
cześć
Czesc. Nie świruj. Focha strzeliłes czy wszywka od forum?
Kermit, Kongu ma rozterki. Zbiera na nowe depo jak ci spłacił zakładowy dług.
Słyszałem, że Caritas ma mu odpalić działkę ze świec
możesz zrobic nawet i milion % - wystarczy ze potem stracisz tylko 100%
Zabawny jesteś, 1mln % - jeszcze napisz że dziennie.
bedac na forum od 2011 roku czyli mniej wiecej tyle co ja powinienes doskonale znac to powiedzenie bo nie ja je wymyslilem i kiedys bylo bardzo czesto przytaczane wsrod traderow na tym forum właśnie w kontekscie zarzadzania ryzykiem
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
krab29 pisze: 18 gru 2019, 18:22
Kermit, Kongu ma rozterki. Zbiera na nowe depo jak ci spłacił zakładowy dług.
Słyszałem, że Caritas ma mu odpalić działkę ze świec
Kongu tak sie przejal zakładem ze tydzien juz przepija