nie pisalem ze jestem w L na kangurze tylko ze 30 pipsow nizej bede szukal L. Nic sie w tej kwestii nie zmienilo. Mam oczekujaca na 0.6820
DayTrading: Środa 18.12.2019
Re: DayTrading: Środa 18.12.2019
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Dobra poszło L na BTC po 6470. SL 4500, TP open ale nie mniej niż 10500. Ryzyko 2% depo. Może się wreszcie polubimy z krypto
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
EURCHF H4, buy stop. Za godzinę zaktualizuję poziom wejścia, chyba, że zlecenie będzie zrealizowane do tego czasu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moje wypowiedzi nie stanowią żadnych rekomendacji.
IMO BTC i inne krypto mają jeszcze przed sobą spory potencjał spadkowy, uważał bym na twoim miejscu. Mimo że to kontrolne zlecenie, to 5800 pierwy poziom zatrzymania dopiero a następny okolice 3300. To samo tyczy się innych krypto bo BTC wyznacza kierunek
Myslę, ze dziś będzie też prostokąt grany i dlatego teraz LLL.. ale moge sie mylić.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
EURPLN H4
RGR retest podstawy i dół
RGR retest podstawy i dół
Tequila SL jest naodpowiednim ryzyku więc transakcja jak każda inna. Uważam że klin który wcześniej pokazałem ma szansę realizacji a r:r 1:3 też droga nie chodzi. Ryzyko jest zawsze. Ważne IMO żeby je kontrolować bez przelewarowania depozytu
z dziennego to można rysować tak jak piszesz i 40 i 70XAB pisze: ↑18 gru 2019, 12:16szuler masz tu ten dzienny ropy
to tez zolty kanal spadkowy i potrojne dno tak namireszalo ze nawet 77 zasieg mi pokazuje
tylko krna z jakiego powodu taka jazda nie wiem
https://iv.pl/image/Grpaeuf
czyli typowe jajca na tej ropie bo tak samo na 40 jak na 70
dluzej tego nie da sie tak wyczuc tak mysle![]()
dla mnie na teraz S
https://invst.ly/p5c0d
o i dlatego unikam forum... bo już też bym wchodził

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Kongu. Żeby wygrać trzeba los puścić a nie przyglądać się kuponom innych