DayTrading: Piątek 13.12.2019

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Nieśmiertelny Trader

Re: DayTrading: Piątek 13.12.2019

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

Kermit pisze:
13 gru 2019, 16:59
PILNE: Zgubiła się hossa na edku i kangurze... Ostatnio widziana dwa dni temu na Forum Nawigatora. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszony jest o kontakt z właścicielem
Wczoraj śmiałeś się ze wzrostów na Kablu a pojechali Cię na 500 pipsów i będziesz pewnie musiał dom zastawiać albo broker wywali Cię z pracy ;) chociaż może naciągnąłeś wielu na te shorty i dostaniesz premię ;)

Dzisiaj też rynek może Cię skarcić Pinokio :lol:

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

tylko szkoda że miśki w sumie znowu nie mają skokowego wzrostu kapitału, już bardzo długo nie doświadczyłem lagi spadkowej posiadając pozycję :/ eurusd
od roku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 13 gru 2019, 17:10 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

hmmm....słabiutko im idzie rozpieprzanie tych 3200 :oops:
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Tomasz196407 pisze:
13 gru 2019, 16:57

a i troche to zrozumiałe bo siedziec tu i tylko czytac że błedny sygnał rynek zrobił , ze engulf sie nie zrobił,
że rynek ogólnie sie pomylił ale my napewno nie
NIE da sie :564:
ale przeciez nie musisz tylko czytac. Mozesz smialo wrzucac cos od siebie regularnie i na biezaco. W koncu jako gracz DT chyba nie inwestujesz raz na miesiac? Pokaz czasem co rynek robi, czego sie spodziewasz. Wyleczyles sie juz ze naganiania na pokazywanie 10 wejsc z SL i TP i teraz regularnie piszesz ze pozycje CIe nie interesuja (wreszcie prawdopodobnie ktos Ci uswiadomił, ze pozycje mozna zrobic jakie sie chce na wykresie i chwała mu za to) to zrob kolejny krok i daj wiecej od siebie na forum. Chyba nic w tym złego. Jak sie komus nie spodoba to najwyzej z tego nie skorzysta, jaki problem. Napewno lepsze to niz komentowanie po fakcie tego co komus wyszlo lub nie.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieśmiertelny Trader pisze:
13 gru 2019, 17:04

Wczoraj śmiałeś się ze wzrostów na Kablu a pojechali Cię na 500 pipsów i będziesz pewnie musiał dom zastawiać albo broker wywali Cię z pracy ;) chociaż może naciągnąłeś wielu na te shorty i dostaniesz premię ;)

nastepnym razem wez polowe tego co łykasz bo widac ze kopie na potege :mrgreen:
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Tobie kolego K. trzeba wyłożyc jasno 1d1
więc Twoim sposobem odnosniki do postów w którym pisałem o podobnej sprawie która próbujesz projektować w moim kierunku
1d1 xab - kermit
pisac ale nic szczegółowego i nie na temat
Wykresów ponad 10k postów widac, analizy w dziale analiz
możemy przeciez wszystko policzyć Panie KX
Masz cos jeszcze na główce
to możemy poklikać ale napewno nie na PW co straszyłes mnie :p

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Navik tam nie było tego Buy na us

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

13 gru 2019, 17:18
Kermit pisze:
13 gru 2019, 17:10
13 gru 2019, 17:04

nastepnym razem wez polowe tego co łykasz bo widac ze kopie na potege :mrgreen:
Dla Mnie jesteś skreślony naciągaczu Pinokio. :lol: Ale ma Typ Robote... Płacą mu za siedzenie na forum i naciąganie ludzi :D :lol:

Sam miałem wiele wiadomości na priv apropo szkolenia ale wszystkim odmówiłem. A Ty pamiętam kiedyś miałeś coś na ten temat w stopce :D :lol: 3ymaj się Pinokio, perfidny kłamco Nawigatora :lol:
Ja napewno do tego stopnia sie nie posune wyzywania
ale naprawde nie wiem po co robić tu taki szajs tym mistrzuniom

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Tomasz196407 pisze:
13 gru 2019, 17:15
więc Twoim sposobem odnosniki do postów w którym pisałem o podobnej sprawie która próbujesz projektować w moim kierunku
1d1 xab - kermit
a mozesz po Polsku bo niestety kompletnie Cie nie zrozumialem
Napisalem tylko grzecznie przed chwilą ze moglbys dac cos wiecej od siebie w wykresach zamiast po fakcie komentowac innych, a Ty mi tu litanie jakas w dodatku z problematycznym jezykiem polskim, bo skladnia jak u Kalego, wyjezdzasz. Dobra. Nie bylo tematu. Ale moge napisac Ci tutaj to co Ci napisalem na priv skoro to sam przywołujesz tak żeby inni wiedzieli o czym piszesz. I nie bylo to straszenie tylko obietnica. Brzmiało to mniej wiecej tak: Staram sie z Toba nie dyskutowac, ale jesli bedziesz pośrednio lub bezposrednio zaczepial mnie to predzej czy pozniej zaczne Ci odpowiadac z nawiązką i znowu na 3 miesiace znikniesz z forum obrazony. To bodajże (o ile pamietam bo dokladnie nie sprawdzalem) Ci napisalem dawno temu na priv wiec nie ujmuj tego w sposob taki jakbym Cie straszyl nie wiadomo czym i jak, bo ktos niewtajemniczony zaraz zrobi ze mnie gangstera.
I naprawde przepraszam ze poprosilem doświdczonego tradera o to zeby dał cos wiecej od siebie ze swoich skrywanych tajemnic na forum. Rzeczywiscie moja wina - zachowałem sie jak gówniarz. Jeszcze raz sorki. Obiecuje ze wiecej sie to nie powtorzy.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Kermit pisze:
13 gru 2019, 17:30
Tomasz196407 pisze:
13 gru 2019, 17:15
1d1 xab - kermit
a mozesz po Polsku bo niestety kompletnie Cie nie zrozumialem
Napisalem tylko grzecznie przed chwilą ze moglbys dac cos wiecej od siebie w wykresach zamiast po fakcie komentowac innych, a Ty mi tu litanie jakas w dodatku z problematycznym jezykiem polskim, bo skladnia jak u Kalego, wyjezdzasz. Dobra. Nie bylo tematu. Ale moge napisac Ci tutaj to co Ci napisalem na priv skoro to sam przywołujesz tak żeby inni wiedzieli o czym piszesz. I nie bylo to straszenie tylko obietnica. Brzmiało to mniej wiecej tak: Staram sie z Toba nie dyskutowac, ale jesli bedziesz pośrednio lub bezposrednio zaczepial mnie to predzej czy pozniej zaczne Ci odpowiadac z nawiązką i znowu na 3 miesiace znikniesz z forum obrazony. To bodajże (o ile pamietam bo dokladnie nie sprawdzalem) Ci napisalem dawno temu na priv wiec nie ujmuj tego w sposob taki jakbym Cie straszyl nie wiadomo czym i jak, bo ktos niewtajemniczony zaraz zrobi ze mnie gangstera.
I naprawde przepraszam ze poprosilem doświdczonego tradera o to zeby dał cos wiecej od siebie ze swoich skrywanych tajemnic na forum. Rzeczywiscie moja wina - zachowałem sie jak gówniarz. Jeszcze raz sorki. Obiecuje ze wiecej sie to nie powtorzy.
Konkret !

Zablokowany