G\u po sznureczku nie zapeszamKermit pisze: 12 gru 2019, 14:41 dobra...to na edku zwierzak i "poziom Konga" klepniety. Teraz albo peka 1.1180 i lecimy grubo w górę albo powrót pod linie szyi i ostry zjazd...stawiam na drugi scenariusz jako bazowy

G\u po sznureczku nie zapeszamKermit pisze: 12 gru 2019, 14:41 dobra...to na edku zwierzak i "poziom Konga" klepniety. Teraz albo peka 1.1180 i lecimy grubo w górę albo powrót pod linie szyi i ostry zjazd...stawiam na drugi scenariusz jako bazowy
krab29 pisze: 12 gru 2019, 14:48
edit: Już został. Jest po twojemu
edit: Tylko Kongu się zawinął i nici z kasy będziesz miał![]()
no szkoda szkoda, jakbyś kiedyś jednak zmienił zdanie to call meKermit pisze: 12 gru 2019, 14:55 narazie to nie Kong mi w głowie tylko to jak o 15 edek i kabel zamkna h4![]()
Beda wstepne wyniki, plotki, ploteczki. Mysle ze jeszcze moze maly sztorm sie pojawic na tej łajbie dopoki dolem nie wyjda
w sumie mi to rybka ale u mnie 74% detalu w S siedzi ....
Zawsze można sie przystosowac do rynku
ja gram edka bo wywalenie na nim jakiejś wielkiej nieoczekiwanej akcji jest mało prawdopodobneŚwieżak44 pisze: 12 gru 2019, 15:03 Po co ludzie graja Edka jak jest złoto? Trudniejsze, słabiej chodzi, dłużej konsoliduje..większe depozyty potrzebne.. po co sie tak meczyć?![]()