PipsKong pisze: 26 lis 2019, 13:49
Boże .... czasami jak patrzę na te wykresy to mi się wydaje że mi net padł ;/
zero ruchów
Kong, wiecznie marudzisz Nuda i nuda
Zapraszam, wejdziemy w takie instrumenty że raz-dwa przepuścimy Twój całoroczny zysk I rower i trampki do biegania też
I przestanie być nudno
Oczywiście w Dukascopy żeby na pewno było nie nudno
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44) "Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
PipsKong pisze: 26 lis 2019, 13:49
Boże .... czasami jak patrzę na te wykresy to mi się wydaje że mi net padł ;/
zero ruchów
Kong, wiecznie marudzisz Nuda i nuda
Zapraszam, wejdziemy w takie instrumenty że raz-dwa przepuścimy Twój całoroczny zysk I rower i trampki do biegania też
I przestanie być nudno
Oczywiście w Dukascopy żeby na pewno było nie nudno
Dawaj Pani te instrumenty ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
PipsKong pisze: 26 lis 2019, 14:24
Nie kuś bo będziesz po śniegu boso biegał
z widłami w ...
Tak poważnie to nie widzę Kermitowego 1,12 w tym roku. Kongu prorok roku - pierwszy to widziałeś/nie widziałeś.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
krab29 pisze: 26 lis 2019, 14:45
z widłami w ...
Tak poważnie to nie widzę Kermitowego 1,12 w tym roku. Kongu prorok roku - pierwszy to widziałeś/nie widziałeś.
PipsKong pisze: 26 lis 2019, 14:24
Nie kuś bo będziesz po śniegu boso biegał
no weź , takie co by po 1000 pipsów dziennie w ten i nazad
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
PipsKong pisze: 26 lis 2019, 13:49Boże .... czasami jak patrzę na te wykresy to mi się wydaje że mi net padł ;/
zero ruchów
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
krab29 pisze: 26 lis 2019, 14:45
Tak poważnie to nie widzę Kermitowego 1,12 w tym roku. Kongu prorok roku
nie 1.12 tylko 1.14. Kluczowy jest poziom 1.1180, jak peknie to nie bedzie juz potem czego zbierac z niedzwiedzi bo reszta dystansu zrobi sie sama. Moze byc troche ponizej 1.14 - powiedzmy 1.13-1.1350 bo to i tak bedzie całkiem fajna swieczka roczna. Proponuje przejrzec sobie rozpietosci swiec grudniowych z ostatnich powiedzmy 5-6 lat. Wtedy bedzie widac czy jest mozliwe czy nie jest mozliwe. O tym ze fajne fundamenty sie zapowiadaja na grudzien, a co za tym idzie wieksza zmiennosc nie musze chyba przypominac
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
PipsKong pisze: 26 lis 2019, 13:49Boże .... czasami jak patrzę na te wykresy to mi się wydaje że mi net padł ;/
zero ruchów
Kermit nie ma co się śmiać , ja dzisiaj 2 razy refresh wykresy wciskałem, a się okazało że był aktualny