Jak już jesteśmy przy emocjach, to ktoś wie czyje emocje spowodowały ten ruch na kangurze z 10:00

Ichniejszy governor coś mówił o tej porze właśnie.Nieśmiertelny Trader pisze: ↑26 lis 2019, 13:05Jak już jesteśmy przy emocjach, to ktoś wie czyje emocje spowodowały ten ruch na kangurze z 10:00? Czy to tylko AT działa?
![]()
ja to już nawet nie patrzę na tego edka ....
Ja już mam wszystko z tylu głowy. Wyłączyłem nawet wszystkie inne okna żeby mnie nie kusiło gdzieś się jeszcze upakować
Na spreadzie też można grać (OSTC
Coś NT jesteś niedouczony jeśli chodzi o forex. Przecież jest taka para jak: Pipskong-Nuda. Teraz chodzi po 3 orzeszki i 2 rodzynki.Nieśmiertelny Trader pisze: ↑26 lis 2019, 13:27Generalnie produkty finansowe można stworzyć w oparciu dosłownie o wszystko.
Np można by stworzyć produkt o nazwie PipsKong-Nuda i w oparciu o wpisy Pipsiaka które będą brzmiały ''Nuda'' - inwestować, analizować, prognozować. Każdy wpis Pipsiaka ''Nuda'' byłby jak dane fundamentalne które wypadają o nieokreślonej godzinie i tylko nieliczni mieliby dostęp do tego kiedy Pipsiak użyje tego legendarnego już cytatu. Czasem nuda down, a czasem nuda up![]()
nuda please upNieśmiertelny Trader pisze: ↑26 lis 2019, 13:27Generalnie produkty finansowe można stworzyć w oparciu dosłownie o wszystko.
Np można by stworzyć produkt o nazwie PipsKong-Nuda i w oparciu o wpisy Pipsiaka które będą brzmiały ''Nuda'' - inwestować, analizować, prognozować. Każdy wpis Pipsiaka ''Nuda'' byłby jak dane fundamentalne które wypadają o nieokreślonej godzinie i tylko nieliczni mieliby dostęp do tego kiedy Pipsiak użyje tego legendarnego już cytatu. Czasem nuda down, a czasem nuda up![]()