DayTrading: Piątek 22.11.2019
Re: DayTrading: Piątek 22.11.2019
E/U M15 kanał wzrostowy, ale w zestawieniu z wcześniejszym zejściem na na nowe Low, wygląda mi to na flagę. Wyjście dołem pokrywa się z zasięgiem kilkudniowej konsoli.
Dopóki dzisiejsze H nie jest poprawione, IMO S ciągle w grze.
G/A - książkowa reakcja na wybitą strefę wsparć.
Dopóki dzisiejsze H nie jest poprawione, IMO S ciągle w grze.
G/A - książkowa reakcja na wybitą strefę wsparć.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 lis 2019, 13:44 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
Moc nadejdzie w GrudniuAnomalia pisze: ↑22 lis 2019, 12:50Aż by się chciało rzec, że od 18 grudnia w kinach Skylwaker. Odrodzenie.Nieśmiertelny Trader pisze: ↑22 lis 2019, 12:48Uparty Kermicie jesteś Ty, Twa dobra moc słabnie przez to zbyt a czarna siła pochłania Cię i wywiera na decyzje Twe wpływ.Kermit pisze: ↑22 lis 2019, 12:45usdpln h1 - jeśli to ma sie wypełnic to edek konczy dzis dzien powyzej 1.11
https://www.tradingview.com/x/zbqBClbV/![]()
![]()

oddałemszuler pisze: ↑22 lis 2019, 10:56poszło
https://invst.ly/or49f
coś tu nie tak
https://invst.ly/or7ci
e/u
1,1020?
1,1020?
Poszło jak w opisie:post962908.html#p962908
G/A w 2.5 godziny zrobił dwukrotnie większy range, niż E/U za cały dotychczasowy tydzień
G/A w 2.5 godziny zrobił dwukrotnie większy range, niż E/U za cały dotychczasowy tydzień

Szanse są wyższe na zakup przeze mnie nowego modelu Tesla, niż na dill USA - Chiny.

W 2019 Tesla prezentuje Cyber Trucka, w '88 nakręcono Pana Kleksa w Kosmosie... Jest taka scena na złomowisku, IMO ten pojazd doskonale oddaje klimat tamtej epoki
Retro Cyber Truck authorized by Wielki Elektronik
Zakończyłem trade na E/U, luki na zejściu w dół mogą jeszcze pociągnąć cenę w górę.

Retro Cyber Truck authorized by Wielki Elektronik

Zakończyłem trade na E/U, luki na zejściu w dół mogą jeszcze pociągnąć cenę w górę.
Ostatnio zmieniony 22 lis 2019, 15:53 przez cajto, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bartomierz
- Pasjonat
Nie przesadzaj, procentowo mniejszy a pozycje przecież dostosowujemy do konkretnej waluty. Przykładowo Na Edku będzie to 1.28 lota a na Kangurze już 2.08 lota. W szczytowym momencie na edku miałem nabite 100 pestek od czwartku poprzedniego.cajto pisze: ↑22 lis 2019, 15:03Poszło jak w opisie:post962908.html#p962908
G/A w 2.5 godziny zrobił dwukrotnie większy range, niż E/U za cały dotychczasowy tydzień![]()

Jako pierwszy cel spoko chociaż ja stawiam na 1.1010.

dobry ... jestem
taka wizja na us500
Po przebiciu ( mocnym ) przerywanej niebieskiej do zaliczenia beda poziomy z zóltych linii czyli podejscie pod ostatnie szczyty, a w dajszej czesci zabawy pt. "robienie navika w ch..." zwanej forexem , do zaliczenia poziomy wyższe niż ostatnie szczyty czyli okolice 3160 (nie dziś oczywiscie bo to H4 )
Po przebiciu czerwonej dolnej bandy...armagiedon
lub zejscie do 3085 i cofka
.... tak czy inaczej na teraz konsola i pewnie do konca dnia bedziemy sie bujac od czerwonej do czerwonej, chociaz niekoniecznie bo poziom 3100 był broniony wczoraj , wiec dziś nie ma tam po co wracac ( chyba )
takze Tomasz tak jak pisałeś wczesniej mamy lubianą przez wszystkich i obserwowana z wypiekami na twarzy konsolidacje
taki klin-cz
ps. w zasadzie to ta dolna czerwona kreska jest najwazniejsza (dla mnie) bo ta górna czerwona to tak tylko żeby ładnie było na wykresie

taka wizja na us500

Po przebiciu ( mocnym ) przerywanej niebieskiej do zaliczenia beda poziomy z zóltych linii czyli podejscie pod ostatnie szczyty, a w dajszej czesci zabawy pt. "robienie navika w ch..." zwanej forexem , do zaliczenia poziomy wyższe niż ostatnie szczyty czyli okolice 3160 (nie dziś oczywiscie bo to H4 )
Po przebiciu czerwonej dolnej bandy...armagiedon

takze Tomasz tak jak pisałeś wczesniej mamy lubianą przez wszystkich i obserwowana z wypiekami na twarzy konsolidacje

taki klin-cz

ps. w zasadzie to ta dolna czerwona kreska jest najwazniejsza (dla mnie) bo ta górna czerwona to tak tylko żeby ładnie było na wykresie

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...