Kto biednemu zabroni się bogato bawić ?

Jak z W1 się zgodzę tak z H4 niestety nie ...

Kto biednemu zabroni się bogato bawić ?
na minutkach nie usłyszymy nic nowego co już było ... wstrzymujemy się , jeżeli sytuacja się pogorszy to jesteśmy gotowi ciąć stopy , jeżeli sytuacja się będzie poprawiać to będziemy obserwować czy poprawa będzie trwała
Wszystko przez tego DAx-a. Przez 3 lata traciłem bo na nim grałem. Ostatnio prawie wszystko grałem na złocie to zarabiałem. I oto jest cała zagadka. Dziś wlazłem wegług setupu z DAX-a .. i jest katastrofa na razie (najgorzej ze złotem
Świeżak44 pisze: ↑20 lis 2019, 18:32Wszystko przez tego DAx-a. Przez 3 lata traciłem bo na nim grałem. Ostatnio prawie wszystko grałem na złocie to zarabiałem. I oto jest cała zagadka. Dziś wlazłem wegług setupu z DAX-a .. i jest katastrofa na razie (najgorzej ze złotem). To jest jednak badziewie ten DAX. Fejkowy instrument.
![]()
szanuje analize fundamentalna ale... dla mnie nieistotne jest co wtedy powiedza. istotne jest to ze to "bardzo wazne wydarzenie" i zmiennosc bedzie bardzo duza. raczej ciezko zajac pozycje i ja zabezpieczyc godzine przed ba nawet dzien czy tydzien przed chyba ze dzis akurat bedzie nudaRafal154 pisze: ↑20 lis 2019, 18:31
na minutkach nie usłyszymy nic nowego co już było ... wstrzymujemy się , jeżeli sytuacja się pogorszy to jesteśmy gotowi ciąć stopy , jeżeli sytuacja się będzie poprawiać to będziemy obserwować czy poprawa będzie trwała
Jeżeli mają spadać dalej i mocno to i tak odbiją , mam nadzieje , że przed minutkami na tyle że będzie czas zabezpieczyć a pżóneij ? zobaczymy ..
H4 widzę wsparcie , atakujemy od góry , zobaczymy .. każdy z nas się może pomylić , ważne żeby wiedzieć kiedy uciec![]()
To jest tylko podsumowanie ostatniego spotkania , czyli opiszą swoją decyzję .. Dlaczego podjeli taką a nie inną ...byq69 pisze: ↑20 lis 2019, 18:39szanuje analize fundamentalna ale... dla mnie nieistotne jest co wtedy powiedza. istotne jest to ze to "bardzo wazne wydarzenie" i zmiennosc bedzie bardzo duza. raczej ciezko zajac pozycje i ja zabezpieczyc godzine przed ba nawet dzien czy tydzien przed chyba ze dzis akurat bedzie nudaRafal154 pisze: ↑20 lis 2019, 18:31
Jeżeli mają spadać dalej i mocno to i tak odbiją , mam nadzieje , że przed minutkami na tyle że będzie czas zabezpieczyć a pżóneij ? zobaczymy ..
H4 widzę wsparcie , atakujemy od góry , zobaczymy .. każdy z nas się może pomylić , ważne żeby wiedzieć kiedy uciec![]()
![]()
![]()