ale weszło

pytanie kiedy wyjść ;____(
Kiedy duzi zaczną sprzedawać a tam ponoć cały czas potężne Lki chodzą. Same wielkie buye np na 100mln dolarów australijskich. Od szejków też od zajebania ale to w US500, Daxa może nie grają
oj oj oj , ale nie wchodziNieśmiertelny Trader pisze: ↑19 lis 2019, 16:20Kiedy duzi zaczną sprzedawać a tam ponoć cały czas potężne Lki chodzą. Same wielkie buye np na 100mln dolarów australijskich. Od szejków też od zajebania ale to w US500, Daxa może nie grająGeneralnie shorty ponoć od wielkich klientów do banków nie wpadają. Korpo szczury księgują tylko potężne longi
![]()
Bo to info z zeszłego tygodnia.PipsKong pisze: ↑19 lis 2019, 16:59oj oj oj , ale nie wchodziNieśmiertelny Trader pisze: ↑19 lis 2019, 16:20Kiedy duzi zaczną sprzedawać a tam ponoć cały czas potężne Lki chodzą. Same wielkie buye np na 100mln dolarów australijskich. Od szejków też od zajebania ale to w US500, Daxa może nie grająGeneralnie shorty ponoć od wielkich klientów do banków nie wpadają. Korpo szczury księgują tylko potężne longi
![]()
jak ciepła wódka![]()
![]()
już "zamkłem" to nie moja pozycjaNieśmiertelny Trader pisze: ↑19 lis 2019, 17:03Bo to info z zeszłego tygodnia.W tym nie wiem
Oby Ci weszło
![]()
Chodzą słuchy żę Edward cichaczem skupuje ogromne ilości Trenbolonu z Metanabolem bo chce zostać bykiem i ja mu wierzęPipsKong pisze: ↑19 lis 2019, 17:05już "zamkłem" to nie moja pozycjaNieśmiertelny Trader pisze: ↑19 lis 2019, 17:03Bo to info z zeszłego tygodnia.W tym nie wiem
Oby Ci weszło
![]()
ja wolę Byczyznę![]()
![]()