Przez ostatnie 2 tygodnie wycisnalem z kangura tyle ile się da. Tak że niech sobie trochę zwierzę odpocznieKermit pisze: ↑06 lis 2019, 13:43pokazywałem wczoraj ze dolar wybronil trend...ale tu 90% wie lepiej....bedzie bolalo, oj bedzie. Na kablu i edku przede wszystkim bo cele wysoko, oj wysoko, W ciagu około tygodnia po dwie figury wyzej beda te pary, oj beda
a tak już poważniej to dopóki opór na indexie dolara trzyma i wsparcia na edku, kablu, kangurze i innych to mamy promocje. Jak złamią te poziomy to bedzie mozna myslec co dalej i reagowac na biezaco. Zamkniecie dnia dzis powinno dac jakas blizsza wskazówke co dalej

Póki co sygnały są spadkowe na Edku. Na kablu dwojakie, aktualny spadkowy h1, przebity W1 spadkowy ale mogą zrobić korektę 200 pestek w dól by zrobić retest przebitego trendu tygodniowego i aktualny ciągle trend D1 up. Nie chce mi się wierzyć w aż tak ostrą pompę no ale pożyjemy, zobaczymy bo na razie to boli tylko longowiczów a i ja się nim stane gdy będzie na to wskazywał wykres