Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
OK. Jest miejsce na technikę, jest miejsce na spekułę ale żeby indeks mógł nabierać wartości to chyba ktoś te akcje musi fizycznie kupować ?!?
Czy nie musi ?
Tony Ja tylko techniczny jestem, nie znam nawet składowych poszczególnych indexów bo na nich nie inwestuję wiec nie wiem czy ktos musi kupowac wszystkie skladowe czy moze waga poszczegolnych sklandnikow jest rozna i wystarczy wystrzal jednego zeby pociagnac index. Nie zagłębiałem się nigdy w to. Co nie przeszkadza mi od czasu do czasu zerknąc na jakiś index z ciekawości jak wygląda technicznie i porównac z tym co piszą tu na forum użytkownicy inwestujący na indexach.
Ostatnio zmieniony 04 lis 2019, 15:45 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Zima bedzie na bank... mrozów może nie być co najwyżej
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora