DayTrading: Piątek 25.10.2019
Re: DayTrading: Piątek 25.10.2019
a ja Edka, trochę za szybko wszedłem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jesteś demonem, czy to real? Miałeś zapodawać wejścia w demonie. Pewnie zapomniałeś.Cblondyn pisze: 25 paź 2019, 19:48Byleby kierunek był dobry
https://charts.mql5.com/22/623/eurusd-h ... ll-ltd.png
Pozdrawiam
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Gruby siadł na ujku. Dobrze, jak sie zakonczy tak albo nizej to shorty dalej w grze, oczywiscie może być np szpila up ale finalnie W1 skonczy sie down.
Czy ktoś z was ma pomysł na DAX, ile jeszcze będziemy się wspinać. Dociągnąłem jeszcze 2 S z poziomu 12850, ale widać że go pompuja wbrew wszystkiemu. Do tego widzę że edzio robi korektę, więc DAX w przyszłym tygodniu powyżej 13000? Też wam tak wychodzi?
PiS forever
Nie gram indeksów ale taka formacja (jesli zakonczy się mniej więcej tak jak teraz) to zwiastuje coś takiego.Sinus pisze: 25 paź 2019, 20:33 Czy ktoś z was ma pomysł na DAX, ile jeszcze będziemy się wspinać. Dociągnąłem jeszcze 2 S z poziomu 12850, ale widać że go pompuja wbrew wszystkiemu. Do tego widzę że edzio robi korektę, więc DAX w przyszłym tygodniu powyżej 13000? Też wam tak wychodzi?
ahhhh żebyś był piękną mulatką z bogatej rodziny i z dość dużymi jędrnymi …………krab29 pisze: 25 paź 2019, 19:28 Założyłeś nowego żurnala. Przeczytałem tylko kilka linijek pierwszego twojego posta. Od razu dałem wstecz, już było/jest wesoło. Ty to umiesz poprawić humorDoczytam jutro, będę miał wesoły dzień. Jesteś prawdziwym krejzolem
Kosisz wszystkich
Co tam Rejs czy 0,5%. Niczego się tak nie czyta jak twoje żurnale. Pisz często i nie poddawaj się.
Pozdrawiam wszystkich![]()
to nie musiał bym tutaj być

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Kryzys idzie.. i dojść nie może.. Miesiąc temu USA ponoć weszły w recesje bo PMI spadło do 47.. Bardzo szybko się ta recesja zakończyła, patrząc na dziesiejsza sesję.. nowe szczyty chyba. PMI pewnie też juz sie podniosło...Nieśmiertelny Trader pisze: 25 paź 2019, 15:23
Gram za to ujka bo coś idzie na kryzys patrząc na złoto które leci niczym Falcon Heavy, a skorelowany kangur nie reaguje więc spokojnie kolejne dno czeka.

PS. A złoto to może false braka zrobić.. tak AT podpowiada. Chociaz nie wiem czy tam jest taki zwyczaj na złocie..

PS2. Widze, że XAB S-ke brał na DAX-ie tak samo jak ja.. To wszystko nie ma nic wspólnego ze zdrowym rozsądkiem. Oni robią wszytko na przekór. Trzeba znaleźć inną metode na gre. I wiem już, ze nie znajde tego na M1/M5
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Tak sie wlasnie urabia baranki. Najpierw sie przez pol roku pitoli o recesji, kryzysie i ustawia na S na indexach. Kto łyknał teraz placze. SP500 na 4000 a co tam... Tylko cos zlotoweczka cienko pierdzi od pol roku juz a mial byc taki dobrobyt w pisim socjalistycznym raju.