no ja też nie bo nie będę miał za co ;]Nieśmiertelny Trader pisze: ↑24 paź 2019, 16:38Na szczycie spotkamy się![]()
![]()
Bo jeśli jakaś nizina to ja nie pije![]()
tylko jakiś szczycik nowy

no ja też nie bo nie będę miał za co ;]Nieśmiertelny Trader pisze: ↑24 paź 2019, 16:38Na szczycie spotkamy się![]()
![]()
Bo jeśli jakaś nizina to ja nie pije![]()
jadą w kulki .... nie wierzę że non top złe dane dla dziurawego Tramka a oni będą teraz dolary kupować ?? kto niby ??Nieśmiertelny Trader pisze: ↑24 paź 2019, 16:43Złoto wyje... a Kangur kuź... stoi. Ciota! Te korelacje...![]()
XAB jest z innej bajkiPipsKong pisze: ↑24 paź 2019, 16:49jadą w kulki .... nie wierzę że non top złe dane dla dziurawego Tramka a oni będą teraz dolary kupować ?? kto niby ??Nieśmiertelny Trader pisze: ↑24 paź 2019, 16:43Złoto wyje... a Kangur kuź... stoi. Ciota! Te korelacje...![]()
Żaba nie ja nie Ty nie ....
XAB tylko zawsze nam psuje sentyment .... zakała![]()
![]()
![]()
Spokojnie, właśnie poszła kamehama. Ważą się losy Europejczyków ale ta luka do domknięcia sprzed lat może okazać się zbyt silna. W razie czego jeszcze Kaio-ken x10.
Celebrują ładnie, jak się bawić to się bawić.krab29 pisze: ↑24 paź 2019, 17:35https://pl.wikipedia.org/wiki/Czarny_czwartek_(1929)
Tak z innej beczki, dzisiaj rocznica. Jak przeżyjemy dzisiejszy dzień to przed nami świetlana przyszłość.