pisalem ci nie raz dt to???????????? 10-12 godz przy kompie bo tylko wtedy masz szanse nie polec
zadna dziwna sprawa bo to normalka gdyz nie da sie przewidziec ruchyow na daxie na m5
chyba ze ustawiaz depo na sl 100 pip to wtedy sie obronisz moze

M1 odpuść. Polecam M5 i M15 uwzględniając wyższe interwały.Świeżak44 pisze: ↑23 paź 2019, 21:20Dobra, przyznam się.. Konto od DT wyczyszczone.Muszę założyć nowe, bo to mnie przygnębia, ze złym nastrojem nie można grać. Od 20 lutego ze 100k zrobiłem 177E
Ponad 2800 operacji i ponad pół roku. Po propstu na M1 się nie da, albo ja nie potrafię... Ale konto " longterm" w podobnym okresie dało ponad +50% zysku, a mało się nim zajmowałem. z 50k zrobiłem 77K
. Wiem choćby po dzisejszym dniu, że DAX na DT to straszne cholerstwo.. czyli powinienem się kierować na duże interwały od H1 w górę.. Tylko dlaczego na M1 mi to kompletnie nie wychodzi?? Przecież wykresy są fraktalne.. Mam wszystkie potrzebne wskaźniki, doświadczenie, ale wykres chodzi jak chce, wycina mnie, zawraca, jakby wiedział co robie.. Naprawdę dziwne.. Juto zakłądam nowe konto do DT i zastawiam się nad inną gra na DT. Pomysły mile widziane. Nie chciałbym rezygnować z DT, ale widze że na dużych inerwałach po prostu mi idzie, a tu czyszcze konta. Dziwna sprawa..
![]()
hmmm, może dlatego że nikt nie zarabia z daytradingu? poczytaj - https://strefainwestorow.pl/artykuly/ba ... eRu5CMsN48Świeżak44 pisze: ↑23 paź 2019, 21:20Dobra, przyznam się.. Konto od DT wyczyszczone.Muszę założyć nowe, bo to mnie przygnębia, ze złym nastrojem nie można grać. Od 20 lutego ze 100k zrobiłem 177E
Ponad 2800 operacji i ponad pół roku. Po propstu na M1 się nie da, albo ja nie potrafię... Ale konto " longterm" w podobnym okresie dało ponad +50% zysku, a mało się nim zajmowałem. z 50k zrobiłem 77K
. Wiem choćby po dzisejszym dniu, że DAX na DT to straszne cholerstwo.. czyli powinienem się kierować na duże interwały od H1 w górę.. Tylko dlaczego na M1 mi to kompletnie nie wychodzi?? Przecież wykresy są fraktalne.. Mam wszystkie potrzebne wskaźniki, doświadczenie, ale wykres chodzi jak chce, wycina mnie, zawraca, jakby wiedział co robie.. Naprawdę dziwne.. Juto zakłądam nowe konto do DT i zastawiam się nad inną gra na DT. Pomysły mile widziane. Nie chciałbym rezygnować z DT, ale widze że na dużych inerwałach po prostu mi idzie, a tu czyszcze konta. Dziwna sprawa..
![]()
dokładnie tak
raczej program Ci rysuje jakies podazowe formacje bo napewno nie rynekXAB pisze: ↑23 paź 2019, 20:12
o edku to szkoda pisac
rynek rysuje podazowe formacje a oni uporczywie pchaja w gore
szkoda chyba pozycjonowac to M10 WYKRESY I to sa wejscia narazie delikatne w sumie 0,3 l
https://iv.pl/image/GrcDVMD
widzisz , od X czasu się zastanawiałem dlaczego tak jest i pięknie mi to wytłumaczyłeś w jednym zdaniu
IMO jesli maja zrobic 1.11 lub niżej to dopiero w przyszłym tygodniu przed posiedzeniem FEDu...no ale zobaczymy