Przeceniasz kreski bo jest właśnie odwrotnie. To fundamenty decydują o cenie. Kreski co najwyżej są uzupełnieniem. Myślisz, że informacja o zmianach stóp procentowych jest uzależniona od tego czy jakas fala się dopełni? Nonsens
I dyskusja w co kto wierzy jest pozbawiona sensu.
o , tera to się i zgodzę
To tak przykład pierwszy z brzegu. Taki komantarz znalazłem
"Jeszcze wczoraj rano po decyzji prezydenta USA o wycofaniu amerykańskiego wojska z północnej Syrii straszono kolejną rzezią Kurdów, ponieważ otwierało to drogę do tureckiej interwencji na tym obszarze. Kurdyjskie Ludowe Jednostki Samoobrony, które od lat były sojusznikiem Stanów w walce z Państwem Islamskim, przez Ankarę są postrzegane jako organizacja terrorystyczna. Dzisiaj Donald Trump w swoim niepowtarzalnym stylu (poprzez Twittera) niezbyt subtelnie zdyscyplinował Turków, co spowodowało gwałtowną ucieczkę inwestorów od tureckiej waluty."
Reakcja na parze z lirą chyba dla każdgo oczywista. Oczywiście znajda się tacy co zaraz wskażą:
a ten knot to zapowiadał a to ta kreska o tym mówiła a to fala nr x,y,z jakaś tam to zapowiadała i tak bez końca można
Lirka jest specyficzna, moim zdaniem, klasa sama dla siebie. I można na niej grać bez knotów natomiast w takich sytuacjach zawsze mnie interesuje, ciekawi - czy te umowne knoty wskazywały na to, że coś się szykuje?
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44) "Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
Lirka jest specyficzna, moim zdaniem, klasa sama dla siebie. I można na niej grać bez knotów natomiast w takich sytuacjach zawsze mnie interesuje, ciekawi - czy te umowne knoty wskazywały na to, że coś się szykuje?
Myślisz, że są takie knoty co pokazują, że zaraz wypowie się Trump i powie coś na co rynek zareaguje w sposób taki a taki?
Myślisz, że są takie knoty co pokazują, że zaraz wypowie się Trump i powie coś na co rynek zareaguje w sposób taki a taki?
Nie wiem, przecież ja się nie znam na tych Waszych at-zabawkach, to nie na mój blond rozum
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44) "Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
Nie wiem, przecież ja się nie znam na tych Waszych at-zabawkach, to nie na mój blond rozum
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora