Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Zamknąłem Edka, bo znów nie może sie przebic przez ten opór.. Trzeba mieć anielsjką cierpliwość do longtermów.. 2 dni to mój rekord na razie..
słabo, mój pół roku
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
oczywiscie tylko jeden index jak zawsze po dupie dostaje nasz kochany
To sie może zmienic. Zaorski mówi o 3000 za jakis czas. Mam wrażenie, ze specjalnie dołuja teraz.. Gospodarka OK, budżet sie zgadza, na giełdzie taniocha.. w sumie okazja dla grubego kapitału.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2019, 17:07 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Zamknąłem Edka, bo znów nie może sie przebic przez ten opór.. Trzeba mieć anielsjką cierpliwość do longtermów.. 2 dni to mój rekord na razie..
słabo, mój pół roku
Dobre. Dzisiaj o 19 jutro przed 20 Powell będzie gadał więc coś przykurzysz o tej porze.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!