ja mam edka dobrze obstawionego i usdcad ponowilem wlasnie wiec za duzo by tego bylo

ja mam edka dobrze obstawionego i usdcad ponowilem wlasnie wiec za duzo by tego bylo
Dokładnie Kongu. Mnie wyśmiewali "experci banku" jak brałem w złotym. Kredyt spłacony, ale jak brałem to franciszkanie pukali się w czoło jak im mówiłem, że kurs nie jest stały i co będzie jak wzrośnie? Słyszałem: nie wzrośnie. Chcieli cwaniaczyć to płacić.PipsKong pisze: 03 paź 2019, 10:42 nie bardzo rozumiem w ogóle po co takie sprawy są brane pod jakieś rozważania ... jak ktoś podpisał umowę to powinien wiedzieć co podpisuje
a jak nie wie to powinien zasięgnąć języka z kimś kto by mu przedstawił kawę na ławę
jak tak dalej pójdzie to każdą umowę będzie można podważyć
kupiłeś tanio dom a za 20 lat przyjdzie właściciel z orzeczeniem TSUE i powie "że on nie wiedział biedny że ten dom zyska na wartości przez te lata i że w takim wypadku to by go nie sprzedał"
no ludzie ....
Pamiętam. W necie pisali jacy to oni "sprytni" że wzieli kredyt we frankach. A ci co brali w PLN to zwykli frajerzykrab29 pisze: 03 paź 2019, 17:00 ale jak brałem to franciszkanie pukali się w czoło jak im mówiłem, że kurs nie jest stały i co będzie jak wzrośnie? Słyszałem: nie wzrośnie. Chcieli cwaniaczyć to płacić.
hmmmKermit pisze: 03 paź 2019, 16:48ja mam edka dobrze obstawionego i usdcad ponowilem wlasnie wiec za duzo by tego bylo![]()
tam lub nawet troche wczesniej (1.1470) spodziewam siie dluzszej w czasie (kilka tygodni) korekty, ale minimalny zasieg docelowo bedzie wyzej IMO. Wyznacze go dokladniej jak już bede znał miejsce wybicia z klina.PipsKong pisze: 03 paź 2019, 17:11
hmmm
czy ten poziom 1.15xx o którym pisałeś że FIBO
przyjmujesz jako minimalny na wyjście ??
bardzo dziękujęKermit pisze: 03 paź 2019, 17:20tam lub nawet troche wczesniej (1.1470) spodziewam siie dluzszej w czasie (kilka tygodni) korekty, ale minimalny zasieg docelowo bedzie wyzej IMO. Wyznacze go dokladniej jak już bede znał miejsce wybicia z klina.PipsKong pisze: 03 paź 2019, 17:11
hmmm
czy ten poziom 1.15xx o którym pisałeś że FIBO
przyjmujesz jako minimalny na wyjście ??
A z czego wynika ten TP?cajto pisze: 03 paź 2019, 16:52 E/A - retest wybitych oporów na H4, w przypadku dalszego ruchu w górę ok 200p do wyjęcia. Aktualnie w kanale na M30.
dla mnie temat bez dyskusji ;]krab29 pisze: 03 paź 2019, 17:00 Dokładnie Kongu. Mnie wyśmiewali "experci banku" jak brałem w złotym. Kredyt spłacony, ale jak brałem to franciszkanie pukali się w czoło jak im mówiłem, że kurs nie jest stały i co będzie jak wzrośnie? Słyszałem: nie wzrośnie. Chcieli cwaniaczyć to płacić.