Jestem za, w końcu coś ciekawego bo szkoda jak tutaj wszystko idzie gdzieś w otchłań i raczej ciężko się dokopać starszych wpisów. Byłby hit.
DayTrading: Czwartek 26.09.2019
Re: DayTrading: Czwartek 26.09.2019
Jak ktoś chce L na edku i wierzy w wsparcie/opór to dobry moment. Jest na wsparciu 

- Bartomierz
- Pasjonat
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
podbitka przed danymi i wracamy 

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Jakie dane, Mario gada

Rób swoje i nie patrz na innych ewentualnie zmniejszaj i zwiększaj pozycje jak inni widzą tak samo co Ty. Powodzenie w osiąganiu rekordów na FX

-
- Maniak
Jestem za

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

spoko, wszystko się zgadza jak na razie ;]Ekolog pisze: ↑26 wrz 2019, 15:44Jakie dane, Mario gadaKong wracając do wczorajszego postu, w przypadku analiz biorę takie założenie jeśli mój kierunek jest S z pośród wyselekcjonowanych osób i grupy też widzą S to zwiększam pozycje o 20%. Jeśli widzę S a grupa, wybrane osoby widzą L, to pozycje zmniejsza o 50% w chwili wstawiania jej u brokera. To jedyne czym się sugeruje w internecie.
Rób swoje i nie patrz na innych ewentualnie zmniejszaj i zwiększaj pozycje jak inni widzą tak samo co Ty. Powodzenie w osiąganiu rekordów na FX![]()
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
A widzialeś zorganizowane zawody przez Rafała Z. w których to kostka miała udowodnić swoją "wyższość" nad AT?Ekolog pisze: ↑26 wrz 2019, 15:44w przypadku analiz biorę takie założenie jeśli mój kierunek jest S z pośród wyselekcjonowanych osób i grupy też widzą S to zwiększam pozycje o 20%. Jeśli widzę S a grupa, wybrane osoby widzą L, to pozycje zmniejsza o 50% w chwili wstawiania jej u brokera. To jedyne czym się sugeruje w internecie.
Rób swoje i nie patrz na innych ewentualnie zmniejszaj i zwiększaj pozycje jak inni widzą tak samo co Ty. Powodzenie w osiąganiu rekordów na FX![]()
Były 4 konta. Kostka, EA, miał być ktoś co stosuje AT (ale nikt sie nie zgłosił) i była grupa na czacie co podejmowała decyzje wspólnie na podstawie AT. I jaki wynik? Konsternacja i wielkie zskoczenie. Kostka oczywiście wdooopiła. EA też a zysk miała grupa AT

To tłumaczono, że grupa pewnie nie wiedziała co robi itp.