DayTrading: Wtorek 24.09.2019
Re: DayTrading: Wtorek 24.09.2019
Piekne TP postawiles na tego long terma... Moze to miała byc terma ale w Uniejowie lub w Bukowinie...
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
jest tak ponieważ nie spinam się na żaden temat , a większość tutaj to krzykacze
chcieli by nic nie umieć a tylko ściągnąć od kogoś pracę domową i najlepiej jeszcze się zgłosić do odpowiedzi...
a mam dużo do powiedzenia bo mam trochę już doświadczenia w tym co robię

ale przecież nikt nie musi tego czytać ;]
wystarczy IGNOR

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

PS: Kermit z kim to zdjęcie na kanapie? Z Kongiem?
PS. Kabelek - https://invst.ly/cxjpa - został w kanale i nie wywaliło mnie. Na razie do przodu. Ale brexit się zbliża powolutku.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
edek zainicjowal ruch kierunkowy
ładnie zabrzmiało ?????????
ładnie zabrzmiało ?????????
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
a jak !!

bo my tak naprawdę nie jesteśmy inwestorami tylko pijakami i namawiamy na zakłady o dobre butelki Whisky, które sprzedajemy

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Ja tam na zdjęciu żadnego pijaka/pijaków nie widzę. Widzę "kurturarne" spożywanie napojów o znikomym stężeniu alkoholu etylowego. Uczestnicy spotkania upajają się wspaniałymi widokami i widać ich błogi spokój.
Kongu dalej w L na kablu, rzeźniku i edim? Ja dalej. Ale byłem bliski wywalenia kabla. Wtedy pewnie bym i pociągnął rzeźnika.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
czyli też jesteś pijak pewniekrab29 pisze: ↑24 wrz 2019, 14:52Ja tam na zdjęciu żadnego pijaka/pijaków nie widzę. Widzę "kurturarne" spożywanie napojów o znikomym stężeniu alkoholu etylowego. Uczestnicy spotkania upajają się wspaniałymi widokami i widać ich błogi spokój.
Kongu dalej w L na kablu, rzeźniku i edim? Ja dalej. Ale byłem bliski wywalenia kabla. Wtedy pewnie bym i pociągnął rzeźnika.

bo tylko pijak nie widzi że jest pijak

tak tak nadal eLkuję to co napisałeś , najmniej rzeźnik
najwięcej edek
Uciekam po dzieciaka. Ty to masz rentgena w oczach. Jest się z czego pośmiać.

Kabel - czekam czy znowu zaatakuje 1,2560. Liczę, że to wybije i stanie się oporem