DayTrading: Piątek 20.09.2019
Re: DayTrading: Piątek 20.09.2019
Na edku bardzo fajnie się kończy klin, jak dzisiaj go wybija to będzie jasny trend na przyszły tydzień, przydałaby się jakaś strzała w powietrze 

może lepiej zacytuj tą wypowiedź bo chyba czytać nie umiesz, a może inni potrafią i zrozumieją co napisałem
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Owszem cierpliowść w tradingu jest w cenie ale sama nie wystarczy. Niestety

Masz racje

Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Na razie nic się nie zdarzyło, a twoje wymagania nie są wygórowane

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Ja cię też oficjalnie pytałem wieczorem. Dla mnie demo to se mogę i 100 lotów postawić, a bo co? I tak nie stracę. Zacząłeś coś wczoraj pokazywać. Jako real czy demo-n?
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
te wejścia to z konta demo. Ale staram sie o nie dbać zapewniam

Zas co do setapów to wszystko zgodnie z AT. Nie z przysłowiowej doopy

Wy mylicie pojęcia, a to już nie moja wina ;]
trzymajcie się

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...