Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2019, 10:58 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
dax to Was dopiero poskreca jak wybije tego wielkiego orgra na tygodniowym...
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
kermit pokaz go nie strasz mnie
bo widze ze znowu zle stje hmmmmmmmmmm
zaraz napisza tu ze to ja sobie dwa niki zafundowalem bo mi sie nudzi
ha ha haaaaaaaaaaaaa
JohnyE
a mozesz ty zapisac sie do kolka rozancowego i tam doradzac
bo ja pisze to co chce
ropa wti
minutkaaaaaaaaaa
wykoncza mnie tym sciskaniem
ale 2lki trzymam i tu narazie nie mieszam https://iv.pl/image/GrvQNpp
Czemu jestes niemily i dowalasz mi jakims kolkiem rozancowym??
Jasne mozesz pisac co chcesz ale wyszedlem z propozycja live stream zeby oprocz wiedzy teoretycznej ktorej nam dostarczasz moglbys takze podzielic sie wiedza praktyczna, bo ja chcialbym sie poduczyc i zobaczyc jak to sie robi w praktyce , bo to praktyka czyni mistrza
englisz
propozycja nierealna i nie mam ochoty tego w kolko powtarzac
a ty tak robisz do znudzenia wiec mily nie bede
nawet to live stream nie bardzo wiem co znaczy
pisze tu wyraznie podaje to co moge i tylko to co chce
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2019, 11:05 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
usdcad h4 cd - tutaj u mnie już poszło S po 1.33 bo uznałem że moga do zółtej strefy jednak nie miec siły dociągnąc, a po cenach zamkniecia z wykresu dziennego Quasimodo moze juz "zaskoczyc" https://www.tradingview.com/x/5VW4sltH/
[/quote]
dax to Was dopiero poskreca jak wybije tego wielkiego orgra na tygodniowym...
ok juz go dojrzalem
i dzieki za przestroge sl postawie jednak i rano na sce zarobione to moze i po poludniu
tez w dol cos zmajstruja
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2019, 11:08 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Skracam usdnok i odwracam nie ma czasu
na gadanie jak is epuka dt
blondi zaraz sie spierdzi co mam plakac,
ze same szczyty i dolki lapie to jest ciezka robota nie przedszkole
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.