Kermit pisze: ↑19 wrz 2019, 10:31
PipsKong pisze: ↑19 wrz 2019, 10:22
nie no ja też gram w L, ale ....
póki co nie wiele widzę jeżeli chodzi o ruchy ku osłabieniu Dolara
ciągle odrabiają straty i nic nie robi na nich wrażenia
cierpliwość Kongu, cierpliwość, już niedługo...sa w konsolidacji ktora przybrała forme klina od prawie roku. Dlatego ruchy masz mniejsze jesli chodzi o zakres bo ograniczenia trzymaja... Jak pojdzie ruch trendowy po takiej konsoli to zmiecie łapiacych noże w pył. Zobaczysz ruch na 5 moze nawet jak easy pisał 7 figur z korektami zdechłego kota. Tak żeby bolało. Ale to jak zawsze moja subiektywna opinia i kazdy moze miec inna. Natomiast nie wykluczam jeszcze zejscia na 1.0960, choc nie daje wiekszych szans na to...
ale moje depo i wielkosci pozycji sa na to oczywiscie gotowe
Wiem kim jesteś Żabciu wiem kim jesteś ;]
jesteś dobrym trejderem

brawo
U mnie spokój co do edka
obecnie nie jest moim ulubionym long termem bo niestety swap przy takich ruchach nie był mi sprzymierzeńcem przy moim największym dealu w historii i powiedziałem sobie że to szkoda nerw i kasy na ten instrument w długim terminie
ja tylko tak dodaję od siebie to co myślę choć jak wszyscy wiecie, nie znam się na tym ;]
Cblondyn bez urazy ale pokazujesz wejście by XAB - czyli w momencie jak już jest zyskowne mało tego SL masz na poziomie z zyskiem więc dla mnie ... Nothing Special - mam takie wejścia tez mogę wstawić
pozdro
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!