DayTrading: Piątek 06.09.2019
Re: DayTrading: Piątek 06.09.2019
co myślicie o dax? Warto to juz szortować?

Na pewno nie dzisiaj. Piateczek, wyciąganko na SP..
 Mysle ze jak przeszli bez bólu 2970 to nowe szczyty nas czekaja. Daleko nie są.. Ech.. i gdzie ta wojna handlowa Chiny vs USA, gdzie ten amagedon??? Czy fundamenty sie tak nagle poprawiły???
  Mysle ze jak przeszli bez bólu 2970 to nowe szczyty nas czekaja. Daleko nie są.. Ech.. i gdzie ta wojna handlowa Chiny vs USA, gdzie ten amagedon??? Czy fundamenty sie tak nagle poprawiły???   Znowu w ch zrobili ulice.
 Znowu w ch zrobili ulice.To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
dobry ...

Oliwa na zamkniecie 56,47-56,52 ?- taki pomysł mam ...sie zobaczy czy nafciarze też maja takie pomysły
 ...sie zobaczy czy nafciarze też maja takie pomysły  

Oliwa na zamkniecie 56,47-56,52 ?- taki pomysł mam
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
ja myślę że będą realizowac tego rgr, już pewnie w przyszłym tygodniu ale pewnie tak

jak przewalą 56,68  to zostaje atak na 57,73 , ale to już mnie troche (na dzisiaj) fantazja ponosi chyba  

...a moze nie
 ...a moze nie   

...a moze nie
 ...a moze nie   

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
oj już cuda się na ropie dzieją
i to jeszcze w piątek

i to jeszcze w piątek
fajnie , fajnie ...niech sie dzieje

no tak akurat ten rynek jest obecnie chyba najlepszy no i złoto

dla mnie to już jest nieprzewidywalne, troche taka zabawa
ciekawe co teraz zrobią???

moze byc wyciąganie w góre , ale do jakiego poziomu ? ...cholera wie , może 57,50easy0000 pisze: 06 wrz 2019, 19:14 dla mnie to już jest nieprzewidywalne, troche taka zabawa
 ... albo skonczymy tu gdzie jestesmy mniej wiecej ...tak czy siak ja potrzymam to co mam do zamkniecia , z wypiekami na twarzy
... albo skonczymy tu gdzie jestesmy mniej wiecej ...tak czy siak ja potrzymam to co mam do zamkniecia , z wypiekami na twarzy