Sinus pisze: ↑29 sie 2019, 16:29
Tolmon_Nika pisze: ↑29 sie 2019, 16:23
Sinus pisze: ↑29 sie 2019, 16:17
dax, wybije jak szampan.
A świstak siedzi i zawija sreberka
jak już piszecie to napiszcie o podstawie takich twierdzeń
Na forexie nie ma żadnych podstaw, to jest ruletka, więc jak piszę to czuje że tak będzie, jak większość magików tutaj
Sam się nad tym zatasnawiam jak to jest z tymi wykresami.. od 3 lat mniej wiecej. Wyglada, że to nie ruletka ale gra oparta na spekulacji: głównie na strachu. Na przykład to zagranie opierałem na false brakeu na SP na M5 i się sparawdziło. TP ustawione na minimum, ale OK. Na czym polega setup folse brake- fałszywe wyjście. Na tym że udają euforie albo panikę i potem jest mocna jazda w druga strone. To działa na kązym interwale od M1 do D1 i jest czystą zagrywką spekulacyjną. Żadne AT nic tu nie da, bo według AT robia z początku prawidłowe wybicie z jakiejś konsoli..
PS. Problem na foreksie jest taki, ze na dobre setupy trzeba poczekać i je najpierw dobrze rozkminić.. Mój pomysł teraz wypalił, ładnie zarobiłem.. ale bym chciał za chile znów zarobić, bez setupu.. i wtedy jedna strata, druga , trzecia.. To jest gra oparta na strachu i cierpliwości. Bardziej psychika jest tu potzedna niż jakieś AT..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.