Byczo powiadam WamTomasz196407 pisze: ↑23 sie 2019, 15:23To skoro mamy przed tak waznym wydarzeniem pare minut
to zapraszam do wymiany komentarzy nt rynku![]()
bo podejrzewam PO
bedzie och i ach
Dla większości temat od dawna znany. Na navi jest dział opisujący strategie zagrywania pod dane. Poszukaj sobie.alevius pisze: ↑23 sie 2019, 14:15Nikt jeszcze nie ocenił mojego pomysłualevius pisze: ↑23 sie 2019, 13:58Obstawiacie się zleceniami oczekującymi na wypadek wybicia o 16:00? Ja mam plan, żeby zrobić coś takiego. Ale zanim zrobię głupotę, zapytam Was o zdanie
Dwa oczekujące, jedno L, drugie S. Do tego oba na TP w potencjalnym zasięgu. Co Wy na to? (walka w klatce - możecie zjechać pomysł bez mydła)![]()
Czy jest aż tak słaby, że szkoda słów, czy aż tak zajefajny, ze brak słów?
![]()
navik pisze: ↑23 sie 2019, 15:31dobry....
zostawić Was samych z sapiną to zaraz cos popier...![]()
Dla mnie mozliwe zejscie na 2896-93 i ponizej tego byki dostaja połbie i lecimy w okolice ostatniego dołka ( 2820 albo nizej ) dopóki tego nie wywalą to jest byczo![]()
....taki pomysł mam, ale BP na ten moment ...poczekam na usa i Szefa pejsatych banksterów
Rozumiem ze podzielasz navika wizje bo ByczoPipsKong pisze: ↑23 sie 2019, 15:24Byczo powiadam WamTomasz196407 pisze: ↑23 sie 2019, 15:23To skoro mamy przed tak waznym wydarzeniem pare minut
to zapraszam do wymiany komentarzy nt rynku![]()
bo podejrzewam PO
bedzie och i acha co byczo to powiem po
![]()
![]()
![]()
![]()