EA Biblioteka

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
grzegrzyw
Gaduła
Gaduła
Posty: 161
Rejestracja: 11 mar 2012, 19:43

Re: EA Biblioteka

Nieprzeczytany post autor: grzegrzyw »

To rozwiązanie, które pokazałeś,też znam. Mi chodziło o coś innego. Na belce głównej, gdzie Metaqotes umieścił swoje menu(Plik, Widok, Wstaw, .....) ja dodałem swoje menu, gdzie mogę się przełączać między wykresami, mogę też dodać inne polecenia do wykonania.
Menu2.PNG
Tego w mql4 chyba nie da rady zrobić.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak
Posty: 2169
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15

Re: EA Biblioteka

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

To trzeba z WinApi.
Tylko, po co?
Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4.

grzegrzyw
Gaduła
Gaduła
Posty: 161
Rejestracja: 11 mar 2012, 19:43

Re: EA Biblioteka

Nieprzeczytany post autor: grzegrzyw »

To chyba dobrze, że można niektóre rzeczy umieścić poza wykresem, chyba również dobrze, że można coś zrobić na kilka sposobów.
ninjaproject pisze:
21 sie 2019, 14:47
To trzeba z WinApi.
Tylko, po co?
Równie dobrze pytanie: "Tylko, po co?", można postawić np. po co komu średnie, stochastic itp. skoro na wykresie najważniejsza jest cena.

psk89
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 47
Rejestracja: 21 cze 2016, 07:39

Re: EA Biblioteka

Nieprzeczytany post autor: psk89 »

O jakich zaś umiejętnościach piszesz?
Narzędzia są po prostu po to aby ułatwiać sobie życie, a nie odwrotnie.
Wrzuciłem to bo może komuś właśnie przypasuje takie coś, a nie po to aby dyskutować nad wyższością jednego nad drugim.

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak
Posty: 2169
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15

Re: EA Biblioteka

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

Sie nie denerwuj, ta biblioteka istnieje już kupe lat i zawsze była za darmo.
Korzystalem z niej kiedy mql4 nie dawal takich mozliwosci.
Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4.

ODPOWIEDZ