DayTrading: Piątek 16.08.2019
Re: DayTrading: Piątek 16.08.2019
Nie straszcie tymi wzrostami na indeksach, bo zacznę się bać  

The only way is up
Może takie coś jak w linku sie przydakrab29 pisze: 16 sie 2019, 19:34Wiesz, ta moja szkoła to taki pic na wodę. Trwa jeden rok, zjazdy w sobotę i niedzielę, raz na dwa tygodnie. Chodzi tutaj tylko o papier. Ale inseminować krowę, tak to chyba się nazywa, to już wyzwanie. Jak krowa puści bąka to masz całą twarz zapaćkaną. Kiedyś mordowałem kury, kaczki, raz świnie i z ciekawością patrzyłem co tam jest w środku. Królika tylko nigdy nie zamordowałem, ani nie obskórowałem - nie mogłęm. Jak dziecko mi się urodziło to byłem przy tym, takie rzeczy mnie nie ruszają. Jak złamałem noge i mi ją cieli to chciałem to widzieć. Śruby bez znieczulenia mi wydłubywali potem z kości.XAB pisze: 16 sie 2019, 18:35 krab29
ty masz byc rolnikiem
to wybij sobie z glowy weterynerie to tak z doswiadczenia bo zauczysz sie tego zawodu na smierc
to najciezszy kierunek na wydziale rolniczym a tobie sie nie przyda no chyba ze kury lubisz macac ha ha ha
Także kierunek dowolny, warunek zaocznie i w rok. Pszczółki zaczęły mi się podobać. Miłe stworzonka.
Dajcie spokój z tym forumowiczem. Normalny dzień i tyle.
https://allegro.pl/oferta/maska-spawaln ... 7796178907
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
zapakowany w S po uszy ?
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
niepotrzebnie przeszli linie na 2876, popsuli mi zabawe, i cos mi sie wydaje ze wroca pod nia na dluzej

- 

Tolmon_Nika
 - Maniak

Ostatnio zmieniony 16 sie 2019, 20:42 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 1 raz.

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
						Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
dobrze by bylo zeby puscili gj w koncu, na to magiczne 123.5

Musiałby się zrealizować mój scenariusz na indeksach. Inaczej nie widzę szans.
The only way is up
oczywiscie że było bo to nowe wcielenie Yeahmana IMOAnomalia pisze: 16 sie 2019, 18:26 Mogłabym założyć że żaba nie był nowym forumowiczem a wprost przeciwnieTen styl, ten wdzięk - to już było
![]()
Ale jak pisałem żeby nie karmic trolla to mnie sie oberwało. Karmicie (ogol mam na mysli nie kogos indywidualnie) to wracaja jak bumerang i jeszcze Was wkrecaja tekstami ze nowicjusze, ze umoczyli itp, itd. Po dwoch postach da sie wyczuc czy to świezy trader czy prowokator.
Nie mozna tego zmienic to trzeba olac i tyle.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji.  Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora