DayTrading: Wtorek 13.08.2019
- 

jack19840802
- Stały bywalec 
Re: DayTrading: Wtorek 13.08.2019
Trump: Our Intelligence has informed us that the Chinese Government is moving troops to the Border with Hong Kong. Everyone should be calm and safe!

ja ostroznie czerwien z dolu trzyma

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

xab ja nie wiem jak Ty z tych esek wyjdziesz teraz

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
przez google map

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji.  Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kermit miałeś wrzucić wykres kabla. I jeśli chcesz to napisz dlaczego 1,17. Cały czas mnie to kusi z tym L na kablu.
Silver i gold. W sumie to i dobrze, że z tego wyszedłem. Na srebrze by mnie BE wycięło. Tego nie da się przewidzieć.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
						Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
chyba też zainstaluję skoro to pomaga wyjść z czerwieni

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
nie no kolejkę ;] z usługami niech już sobie w swoim guście radzikrab29 pisze: 13 sie 2019, 17:37Proszę doprecyzuj. Chodzi ci o towar czy o usługę?Jak to przeczytałem to nie mogłem. Krejzol jesteś. Uciekam, do wieczora.

Mam nadzieję, że dużo dzisiaj zrobiłeś. Pytanie czy od tego zarobku płacisz podatek? Szerokości

oczywiście że płacę

Z KTORYCH PEPSIAK
bo chyba nie z ropy
https://iv.pl/images/59073566249052815063.png
ja nie wiem ile ty te swoja lke bedziesz jeszcze sciskal

ramki biale widzisz bo one obronia a dzis info o ropie jeszcze

ja miec miszczu 1ske z 57,372 teraz

Ostatnio zmieniony 13 sie 2019, 20:02 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
obecnie to nawet na 1.17 go nie dotkne pod L bo miejsca do spadków jest że ekranu niektórym mogłoby braknac na niskich TF... 1.1350 na szerokim SL moge spróbowac w górę...a inne pary z funtem tylko potwierdzaja że może być armageddon w tym lub nastepnym miesiacukrab29 pisze: 13 sie 2019, 19:45
Kermit miałeś wrzucić wykres kabla. I jeśli chcesz to napisz dlaczego 1,17. Cały czas mnie to kusi z tym L na kablu.
Silver i gold. W sumie to i dobrze, że z tego wyszedłem. Na srebrze by mnie BE wycięło. Tego nie da się przewidzieć.
tygodniowy kabel
https://www.tradingview.com/x/TzAqYdzJ/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji.  Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora