Żaba czy TY nie żartujesz sobie ?:)
dla mnie unrealne

Żaba czy TY nie żartujesz sobie ?:)
Edek wyglada na UP, wlasnie lukam h4 i moze byc wybitka, jest jakis sygnal.
Jakoś te 0,25 % mnie nie dziwi tak myślałem. Ale w szoku jestem z innego powodu.PipsKong pisze: ↑31 lip 2019, 12:37no to wizję mam podobną poza tym wzrostem o 500 -700 ;]Kermit pisze: ↑31 lip 2019, 12:23z każda godzina zblizam sie do tego samego pogladu z małym zastrzezeniem... Na edku jakbym mial sie oprzec tylko o technike to kolejnosc powinna byc taka - okolo 50 pipsow w gore, potem 200-250 w dol i nastepnie 500-700 w gore... Zamykam jednak L przed FEDem i zostaje bez pozycji raczej bo sprzeczne sygnały sa na kilku parach dolarowych
a dzisiaj panika góra dół i oczywiście skończymy tutaj gdzie zaczęliśmy czyli Doji świeczka na D1![]()
nie no nie spełniło się założenie 1 ale Doji jeszcze ma szansę ;]krab29 pisze: ↑31 lip 2019, 20:15
Jakoś te 0,25 % mnie nie dziwi tak myślałem. Ale w szoku jestem z innego powodu.
Mogę prosić autora co ma znaczyć Doji świeczka ...? W sumo jest dogi, ale doji nie ogarniam co to znaczy? Czy to at na fx? Można prosić o wykres![]()
![]()
![]()
Myślałem, że w życiu już mnie nic nie zaskoczy. Wróciłem, przeczytałem całość i szok. Chyba dzisiaj nie pójdę spać. Nie wiem co robić, upić się?![]()
przeciez widac jak na dloni ze czekaja na Powella i to co powie bo stopy były wycenione... a dopoki on nie skonczy swiergotac to nie ma nic co jest unrealne - moze byc i 1.10 i 1.13 nawet...
to też racja
Thor w Endgame -