Niby którzy? Co? Jak? Gdzie? Kiedy? Dlaczego? Skąd ten wniosek?

Właśnie o to chodzi w tej zabawie.
no niestety jest kilku i to ewidentnie widać, stąd też mamy takie te wejścia "za mgłą" niby każdy zarabia ale nikt nie podaje konkretów kiedy wchodzi i za ileNieśmiertelny Trader pisze: ↑29 lip 2019, 18:57Niby którzy? Co? Jak? Gdzie? Kiedy? Dlaczego? Skąd ten wniosek?![]()
Fajne, ale nikt ostatnio nie przebije szulera i jego tekstu z "jednym demo-nem".
Akurat z tym naganianie to się mogę zgodzić bo to o to chodzi w całym rynku. Brokerzy udostępnili tę zabawę przeciętnemu "Kowalskiemu" nie po to żeby ludzi zrobić bogatymi ale po to, żeby można było ich oskubaćyeahman pisze: ↑29 lip 2019, 20:17
no niestety jest kilku i to ewidentnie widać, stąd też mamy takie te wejścia "za mgłą" niby każdy zarabia ale nikt nie podaje konkretów kiedy wchodzi i za ileJak na rynku są mocne sytuacja jak teraz L na edku to są one kwestionowane, wiadomo strata handlujacego to zysk brokera, o to na tym forum chodzi - naganiać do gry na forex, zero wiedzy zero konkretów, jedynie gra gra gra, każdy zarabia oby do przodu
przyglądam się temu forum od dłuższego czasu pod tym kątem i jestem pewny że o to w tym chodzinakrętka brokerska nic więcej, jak chcecie wiedzę to idźcie na YouTube na kanał TJS
jakby to Rafał widział to już miałbyś proces
Tez tak myslalem i to dosc dlugo ale i tak wiekszosc gra swoje. Wiekszosc lapie dolki w trendach spadkowych i są stopowani. Większość tutaj gra DT. Za TJS nie przepadam, kiedys bardziej. gdy grupa nie byla jeszcze az tak liczna. Graczy wykańcza dźwignia. Przeciez mozna teraz kupic funta za milion zł przy dzwigni 1:2 i poczekać na 20% zysku... Chociaż według mnie Edek jeszcze spadnie.yeahman pisze: ↑29 lip 2019, 20:17no niestety jest kilku i to ewidentnie widać, stąd też mamy takie te wejścia "za mgłą" niby każdy zarabia ale nikt nie podaje konkretów kiedy wchodzi i za ileNieśmiertelny Trader pisze: ↑29 lip 2019, 18:57Niby którzy? Co? Jak? Gdzie? Kiedy? Dlaczego? Skąd ten wniosek?![]()
Jak na rynku są mocne sytuacja jak teraz L na edku to są one kwestionowane, wiadomo strata handlujacego to zysk brokera, o to na tym forum chodzi - naganiać do gry na forex, zero wiedzy zero konkretów, jedynie gra gra gra, każdy zarabia oby do przodu
przyglądam się temu forum od dłuższego czasu pod tym kątem i jestem pewny że o to w tym chodzinakrętka brokerska nic więcej, jak chcecie wiedzę to idźcie na YouTube na kanał TJS